Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Üreten Kadınlar Kulübü

Başlatanyasar danisTarih24/12/2008 00:15:44Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Merhaba
İzmir'de Üreten Kadınlar Kulubü Derneği Başkanıyım,Özgün ve otantik ürünler tasarlıyor ve üretiyorum.Ayrıca; arkadaslarımızla yemek ve elişleri kermesleri düzenliyoruz.İzmir'de yasayan bayanları derneğimize üye olmaya davet ediyorum.Türk elsanatlarını yurt dışında tanıtmak ve pazar olusturmak istiyoruz,yurt dısında yasayan arkadaslardan bize yardımcı olmalarını rica ediyorum.Yaşar Danış yasardanis@gmail.com

Yerleşim Türkiye / İzmir
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye992 yazı
arkadasim bazi resimler koysaydin bakar ve gosterebilirdik,resimlerle birlikte boy ,ebat ve urun hakkinda bilgi ve fiat olursa zannediyom sen elinden geleni yapmis olursun ,geriye okuyan ve ilgisini ceken arkadaslara kaliyo. tesekkurler.

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Yeni Üye2 yazı
İlgilenen arkadaslara tesekkür ederim,simdilik bilgi icin bazı adresler veriyorum,www.dekoratifelsanatlari.com,dekoratif.blogcu.com,ozgunveotantik.blogcu.com,kafkaselsanatlari.blogcu.com,uretenkadinlarkulubu.blogcu.com Yasar Danis

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Üye141 yazı

Merhaba,

Evden çalışan İş yapmak isteyenleri bir araya topladığınız bir platformumuz var, yemek yapan ve elişi yapan kadınlara ortak bir çalışmayla iş imkanları sağlayabiliriz.. msn : hoomelist@hotmail.com
Nice kişiler vardır ki dizimin dibindedirler, ama benim için sanki Yemen’dedirler. Yemen’de olan niceleri de vardır ki sanki dizimin dibindedirler...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat