Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yerelseçimlerdeki Promosyon Fırsatını Değerlendiri

BaşlatanndmmrcnTarih20/12/2008 20:52:01Yorum8

İlk mesaj
Üye116 yazı
ARKADAŞLAR
Yerel seçimlerdeki reklam ve promosyon fırsatından bende payımı almak istiyorum diyorsanız irtibata geçiniz.
Bu yılki secimlere ayırılan bütçe 3 milyar dolar.

Adaylar ve aday adayları kendilerini rakiplerinden bir adım öne çıkartmak için tüm reklam tekliflerini değerlendirecektir.
Bilgi için : nedim.mercan@hotmail.com
İnsanların yaptığı sahte paralar kadar , Paraların yaptıgı sahte insanlar vardır.
By NdM-mRcN.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye683 yazı
Hımmm. ilginç konu...
Üslubu beyan, ayniyle insandır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yayyncylyk
Üye170 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ndmmrcn
ARKADAŞLAR
Yerel seçimlerdeki reklam ve promosyon fırsatından bende payımı almak istiyorum diyorsanız irtibata geçiniz.

Adaylar ve aday adayları kendilerini rakiplerinden bir adım öne çıkartmak için tüm reklam tekliflerini değerlendirecektir.

Kardeşim ben de grafiker olarak bu konuda bu yıl bir takım planlar yapmayı düşünüyorum. Eğer sizin de daha önce tecrübeleriniz varsa paylaşmak isterim. Sizi ekliyorum. Saygılarımla.

Süper Gelecek

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Grafiker
Üye116 yazı

evt paylaşabiliriz Engineer38 çok büyük bir rakkam çünkü 3 milyar dolar.
İnsanların yaptığı sahte paralar kadar , Paraların yaptıgı sahte insanlar vardır.
By NdM-mRcN.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye170 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
evt paylaşabiliriz Engineer38 çok büyük bir rakkam çünkü 3 milyar dolar.

Nedim bey kusura bakmayın bir süredir görüşemedik. İnternet bağlantımızda sorun vardı. en kısa zamanda irtibata geçmeyi istiyorum. Teşekkürler.
Süper Gelecek

Yeni Üye28 yazı
gunaydınlar olsun. bende bu konuyu enine boyuna dusunenlerdenim.. htta bir ark ile beraber bir reklam ajansı turu birsey kurmak ve ankara e cevre illerde bu tur faaliyetlerde bulunmak istiyorum.. bakalım bugu yada yarın is ortaya cıkacak.. bilgilerimizi ve gecmiş tecrubelerimizi burda paylasmakta fayda.. tesekkurler
kkaslan

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye170 yazı
Önemli olan bulunduğumuz illerdeki promosyon firmalarıyla rekabet edecek bir fiyat politikasına sahip olabilmek. bunun için istanbul ile mutlaka çalışmak istiyoruz.
Süper Gelecek

Üye170 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
ARKADAŞLAR

Merhaba Nedim bey; sizinle onca irtibat kurmak istememize rağmen bizle bir türlü konuşmuyorsunuz. Eğer Kayseri ile çalışmak istemiyorsanız lütfen açık açık söyleyin de biz de başka yerlerde arayış yapalım. Sürekli sizi bekleyerek günümüz geçiyor. Fiyat teklifi göndereceğim dediniz numune resimleri v.s. göndereceğim dediniz göndermediniz. Eğer meşgulseniz lafım yok. Ancak oyalıyorsanız ayıp ediyorsunuz. Kesin bir cevap vermeniz yeterli, aksi takdirde buradaki yazınızda samimi olmadığınızı düşünmek zorunda kalacağız.Saygılarımla.
Süper Gelecek

Üye170 yazı
15-18 ocakta fuara katılacağım. Artık oradan çalışacak yerler bulmaya bakacağız. Ne yapalım.
Süper Gelecek