Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Otomat Satin Almak Veya Kiralamak İstiyorum

BaşlatanKIRIMLIOGLUTarih20/12/2008 00:26:55Yorum24

İlk mesaj
Yeni Üye30 yazı
Otomat satin almak veya kiralamak istiyorum ama inceledigim kadariyla birbirine muadil bi cok urun var bu isle ugrasan veya otomat isleten arkadaslarin tecrubelerinden yararlanmak istiyorum
Tesekkur ederim
KIRIMLIOGLU
KIRIMLIOĞLU GIDA -ŞAH IV YAPI İNŞ. LTD ŞTİ.

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
24 yorum
Üye436 yazı
murat33 e başvur o bayilik veriyordu

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye191 yazı

ustam bende 7 adet IVC ye aıt seker otomatı var almak istersen uygun bir fiyata veriririm.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye20 yazı
7 adet çalışır durumda 2. el kepçe oyuncak makinesi tek tek ya da toptan satılıktır. Fiat çalışır durumdaki her makine için 1100 tl dir. İzmir ve civarından makineleri görmek için adres tarifi yapılır. Makineler şu anda belirli noktalarda kurulu durumdadır.Bu işe yeni başlamayı düşünenler için maliyet açısından mantıklı bir çözüm öneriyorum. Tel 0 530 6039680 e-mail ayfanotomat@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye3 yazı
slm
bsural

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye3 yazı
arkadaşım 6 tane ivc şeker otamatı var cok uygun paraya verebilirim tanesi 250 tl den
bsural

Yeni Üye38 yazı
Merhaba,
Ben ek iş olarak otomat işiyle uğraşıyorum.Bu işte başarılı olmak için asıl işin olacak.Başka bir işle beraber yapılmıyor.Otomatların az sayıda olmayacak.Az sayıda otomat istediğin kazancı sağlayamayabilir.Devamlı bozulan sorun çıkaran cinsten olmayacak.Almadan önce piyasada geçerli bir marka olmasına dikkat et ve ne olursa olsun eğitimini mutlaka al.Basit arızalarda bile servis alırsan kazandığını verirsin.Otomatları koyacağın yerleri çok iyi seçmen lazım.Seçeceğin ürünler de lokasyona göre değişir.Bunu deneyerek çözebilirsin ancak.Ürünlerde kaliteye kesinlikle dikkat et.Hastaneler bu işin olmazsa olmazıdır.Bir de kalabalık ofis ve işyerleri hele de yanında yöresinde büfe market yoksa idealdir.Sıcak içecek otomatı tam otomatik olmalıdır.Servis için panel van türü bir aracın olmalıdır.Birde malzeme deposu gerekir.Bir kişi günde çok rahat 30 ile 50 arasında otomata bakabilir.Tabi bu kadar otomat almakta para işi.Leasing veya muraba ile de alınabilir.Fakat ne olursa olsun ne kadar öz sermaye kullanılırsa o kadar iyi.Çok iyi çalışan noktalar sorun olmaz ancak her nokta iyi çalışacak diye bir kural da yok.En iyi tarafı peşin alır peşin satarsın.Çekle senetle ödendiydi ödenmediydi derdin olmaz.Kiralama yapmanı tavsiye etmem.Boşuna çalışırsın.İmkanın varsa satın almak en iyisi.

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Yöneticilik
Yeni Üye22 yazı
ELEKTRAL A.S. ISO 9001: 2008 Belgeli ÜRETİCİDEN SATIŞ OTOMATLARI SATIŞI

- Maxi-Büfe 44 Seçimli Snack Otomatı
- Toplam 354 Ürün Depolama imkanı
(Soğuk İçecek ve Paketlenmiş Gıda Ürünleri)
- Maxi-Can Soğuk İçecek Otomatları
- Isıtıcılı Unlu Mamul Otomatları
- Mini Büfe Spiralli Satış Otomatları
- Elektronik Hijyen Otomatları
- Mekanik Kondom ve Ped Otomatları
ve isteğe özel Otomat Üretimleri

GERÇEK BİR FABRİKADAN
2 YIL GARANTI
10 YIL PARCA TEMIN VE SERVIS OLANAGI
GÜVENCESİ İLE!..

Dr. Erdem DINCSOY elo.muh.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye7 yazı
otomatlar almanyada çok yaygın kullanılıyor çünkü belli saatten sonra açık yer pek bulamıyorsun düşünün saat 5 ten sonra sigara alacak bir açık bakkal yok işte otomatların nasıl iş yaptıgını bunun gibi bir sürü örnekler var hepinize bol kazançlı işler

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye7 yazı
meyveli sakız otomatları hakkında bilgisi olan bu işin acemisiyim vergisi varmı yerleri kendimizmi buluyoruz geliri gideri nedir okullara koymak istiyorum bu makineleri bilgilerinizi rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim herkeze bol kazançlı günler dilerim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye32 yazı
ARNES TEKNOLOJİ GROUP, Antalya'da 2007 yılından bu yana Enerji (Elektrik Tasarruf Cihazı) ve Otomat (Perakende satış otomatları ) sektörlerinde üretim satış ve pazarlama yapan ciddi bir firma olarak ticari faaliyetine devam etmektedir. Firmamızın genç ve dinamik proje grubu tarafından “Az Sermaye ile Çok Kazanç” konusu paralelinde geliştirilen projelerimiz ile girişimcilere yeni bir yatırım alanı açmak için sürdürdüğümüz çalışmalar 2010 yılında da son hızıyla devam edecektir.
Proje grubumuz tarafından ele alınan “Az Sermaye ile Çok Kazanç” konulu iş fikirlerinden en önemlisi ve sürdürülebilir özelliği kanıtlanmış olan “İŞ FİKRİ” “PERAKENDE HİJYEN ÜRÜNLERİ SATIŞ OTOMATI OPERATÖRLÜĞÜ (İŞLETMECİLİĞİ)” olarak uygulanmaya başlanmıştır.
PERAKENDE HİJYEN ÜRÜNLERİ SATIŞ OTOMATI
OPERATÖRLÜĞÜ (İŞLETMECİLİĞİ) NEDİR?
Gerek Türkiye’de gerekse yurt dışında toplumsal hayatın var olduğu her bölgede mutlak suretle alışveriş merkezi, sinema, kafe, bar, restaurant, otogar, havaalanı, dinlenme tesislerine ait tuvaletler ile birlikte akaryakıt istasyonu, oto pazarı, oto kuaförü vb. mekanlar bulunmaktadır. Otomat işletmecisinin genel hedef kitlesi yukarıda sayılan ve sayıları artabilecek her yerdir.
HİJYEN ÜRÜNLERİ SATAN OTOMATLAR NELERDİR?
ARNES TEKNOLOJİ GROUP olarak kendi patentimizde ve markamızda ürettiğimiz kişisel bakım ve hijyen ürünlerinin satışını yapan "İMAJMATİK” ile araç bakım ürünlerini satışını yapan “AUTOMATİK” tir.
İMAJMATİK;
Elektronik bir cihazdır (elektrik enerjisi ile çalışır) 4 kolonlu olup, 4 ayrı özelliğe sahiptir.
Madeni 1 TL’lik paralar ile çalışmaktadır.
Parayı at butona bas ürünü al şeklinde çok basit bir çalışma mantığı vardır.
İMAJMATİK; 7x12x1 ve 2.5 cm.lik kutular içerisine konulmuş çeşitli tek kullanımlık hijyen ürünlerinin satışı için tasarlanmıştır.
Bir otomat içerisinde Bayan bakım seti (35 adet-tanesi 2TL.) , Erkek bakım seti (35 adet-tanesi 2TL.) Seyahat seti (30 adet-tanesi 1TL.) ve Diş bakım seti (20 adet-tanesi 3TL.) gibi ürünler ayrı ayrı fiyatlardan satılmaktadır. Örnek: Kız arkadaşınızla buluşacaksınız ancak bakımlı görünmüyorsunuz, en yakınınızda bulunan bir imajmatik makinesine sadece 2 TL. madeni para atarak ve ürün verme butonuna basarak içerisinde, saç jölesi, cilt kremi, parfümlü mendil, antibakteriyel el jeli, traş jeli ve traş bıçağından oluşan seti alarak tüm ihtiyacınızı görebiliyorsunuz....Bu durum bayanlar içinde geçerli olup, bayan setinde ayrıca bir addet ped ve yüz maskesi mevcuttur.
AUTOMATİK;
İçerisinde bir aracın tüm aksamları için gerekli olan tek kullanımlık bakım ürünlerini bulabileceğiniz araç bakım setlerin 1 TL. gibi sembolik bir ücretle satışını yapan bir otomattır. Çalışma mantığı imajmatikle aynıdır. Ürün seti içerisinde, Cam koruyucu, Kaporta koruyucu, Oto iç mekan ve Torpido için özel üretilmiş nano teknoloji harikası ürünler mevcuttur.
AUTOMATİK’de 7x12x1 cm.lik kutular içerisine konulmuş çeşitli tek kullanımlık nano araç bakım ürünlerinin satışı için tasarlanmıştır.
BU OTOMATLARA NASIL SAHİP OLABİLİR VE NASIL İŞLETEBİLİRSİNİZ?
İMAJMATİK genellikle mekanların lavabolarında ya da lavabo girişlerine monte edilmekte AUTOMATİK ise akaryakıt istasyonlarının dış mekanlarında bulundurulabilmektedir. Hiç durmadan çalışan ve para kazandıran mini bir market şekline gelmektedirler. Otomatlar 1 mt. boyunda, 45 cm. eninde, 25 cm. kalınlığında mini bir dolap görüntüsündedir. Duvara monte edilebilir, ayaklı bir şekilde de durabilir.
SATIŞ VE KAZANÇ NASIL?
İlk önce ARNES TEKNOLOJİ GROUP ile iletişime geçiyorsunuz. Bayilik şartlarımız ile ilgili sizi detaylı bir şekilde bilgilendiriyoruz.
Şimdi Bireysel Bayilik ile ilgili kısa bir bilgi aktaralım.
Bireysel otomat işletmecisi olmak için en az iki adet otomat ve 1000 adet ürün seti almak zorundasınız. Bu bayilik paketi hem İMAJMATİK hem de AUTOMATİK için geçerlidir. Veya karma bir şekilde alım yapabilirsiniz 1 adet AUTOMATİK 1 adet İMAJMATİK şeklinde.

- Görselleri ilgi çekici şekilde giydirilmiş iki adet otomat satın aldığınızı düşünün,
-Bu otomatların içerisinde satmak üzere yeterli ürün setlerini de beraberinde aldığını düşünün.
-Otomatları yerleştireceğiniz yerleri belirlediniz (Örneğin: İmajmatik’i Eskişehir’de Twentysix Cafe, bu Cafe’nin bayan ve erkek lavaboları arasında bulunan bir bölüme Automatik’i de yine Eskişehir’de tanıdığını bir akaryakıt istasyonun arça yıkama bölümü yakınında bir alana yerleştirdiniz.(Mekan sahipleri ile belirli şartlarda anlaşarak*)
-Bir otomat 4 ayrı kolonda en az 120 adet set almaktadır.
-İMAJMATİK’te ürün setinin tanesini ortalama 1 TL’den alıp 2 TL’ye satıyorsun, AUTOMATİK te ise 0.5 TL’den alıp, 1 TL’ye satıyorsunuz. %100 kar marjı ile çalışıyorsunuz.
-120 adet ürünü otomata yerleştirdiniz ve satışa başladı,
-Diyelim ki Twentysix’e monte ettiğiniz İMAJMATİK ilgi çekti ve 1 ay süresince ortalama günde 30 adet ürün sattı. 2 TL.den satıldığına göre günlük ortalama 30 adet satıştan günlük ciro 60 TL.dir Bu ciro ayda 1800 TL olmaktadır. %100 kar marjını düşünürseniz bu cironun 900 TL’si aylık kar olarak cebinize girecektir.
-Akaryakıt istasyonuna monte ettiğini AOTOMATİK ise 1 ay süresince günde ortalama 30 adet ürün sattı 1 TL.den satıldığına göre günlük ortalama 30 adet satıştan günlük ciro 30 TL.dir Bu ciro ayda 900 TL olmaktadır. %100 kar marjını düşünürseniz bu cironun 450 TL’si aylık kar olarak cebinize girecektir.
-2 otomatta, aylık kar 1350 TL. olacaktır. Masraflar extra giderleri de karınızdan düşerseniz size kalan en az 1000 TL. olacaktır.
Siz hiç suya sabuna dokunmadan, belirli saatlerde gidip ürün takviyesi yaparak böyle sıcak bir para elde edeceksiniz.
BU KAZANCI YAKALAMAK İÇİN NE YAPMANIZ GEREKİYOR.
• 0242 244 87 94 ve ya 0542 312 11 48 no'lu telefonları ara**** ya da arnesgroup@gmail.com a e-mail göndererek detaylı bilgi talep edebilirsiniz.
• www. arnesgroup.com sitesini ziyaret ederek görsel bir takım unsurlara ulaşabilirsiniz.
BİREYSEL BAYİLİK İÇİN YATIRIM MALİYETİ NEDİR?

Bireysel bayilik için yatırım maliyeti korkutucu değildir. Bireysel bayilik için en az 2 adet otomat ve 1000 adet ürün seti almanız yeterli. Ürünleriniz bittikçe tabiî ki firmamızdan alıyorsunuz.Yatırım maliyeti en fazla 4000 TL. -5000 TL. arasında bir tutar.
Firmamız tarafından ayrıca ürün desteği hiç durmaksızın devam ediyor. 2 yıl otomat parça garantisi, teknik servis garantisi, müşteri memnuniyeti için her şey vardır.
Arayın görüşelim

BOYTAT GIDA

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye2 yazı
Merhaba, otomat aradığınızı belirtmişsiniz. Ben 1 yıl önce aldım ilk zamanlar çalıştırabildim ancak işimle ilgili seyehatlerim yoğunlaşınca ilgilenemedim ve satmak istiyorum. IVC ş.otomatları ve TOÇEV plaketleri ile beraber. Bilgilerinize.
dkara

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye20 yazı
7 adet çalışır durumda 2. el kepçe oyuncak makinesi tek tek ya da toptan satılıktır. Fiat çalışır durumdaki her makine için 750 tl dir. İzmir ve civarından makineleri görmek için adres tarifi yapılır. Bu işe yeni başlamayı düşünenler için maliyet açısından mantıklı bir çözüm öneriyorum. Tel 0 530 5605139 e-mail ayfanotomat@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye1 yazı
dershanemde kullanmak üzere
maxi büfe
kahve otamatı arıyorum
mkayrici

Yeni Üye3 yazı
Zaman problemi yüzünden temiz ve titiz kullanılmış IVC marka otomatlarımı satmak istiyorum 8 adet 4 güzlü 3 adet 2 gözlü makinem var.

Not: Ucuz makinelere bakmayın başıma geldiği için yazıyorum mekanizmaları arızalı çıkabilir...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
Yeni Üye3 yazı
Zaman problemi yüzünden temiz ve titiz kullanılmış IVC marka otomatlarımı satmak istiyorum 8 adet 4 güzlü 3 adet 2 gözlü makinem var.

Not: Ucuz makinelere bakmayın başıma geldiği için yazıyorum mekanizmaları arızalı çıkabilir...

Yeni Üye3 yazı
Arkadaşler zaman darlığı nedeniyle Elimdeki 7 adet 4 gözlü ve 2 adet 2 gözlu IVC marka şeker otomatımı satmak istiyorum...

Yeni Üye20 yazı
ivc 4 gözlü şeker sakız makinesi 150 lira
Egeshop

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Yeni Üye22 yazı
Arkadaşlar,

Bu konuda Türkiye'de üretim yapan, 35 senelik geçmişi olan bir üretici olarak;
Sizlere açıklama gereği duyduğumuz bazı konular vardır:

1- Çin Malından UZAK durunuz (Bunu getirenler bugün var-yarın yoklar, sizlere yedek parça desteği veremezler-vermezler. Çinliler de sadece sattıkları makine adedini hesaplar-sorunlarınız sahipsiz kalır/ Sakın Sanayi Bakanlığından garanti falan inanmayın, SATIŞ OTOMATLARI garanti kapsamına alınmadı)

2- Otomatı alacağınız yeri ziyaret ediniz.(Burası bir kantinse, bir dükkânsa veya sadece bir showroom ve göstermelik bir servis ise UZAK durunuz.)
İşte Elektral'ın 20.000m2 lik fabrikası:

Bu fabrikaya saç olarak gelen hammaddeler, yüksek teknolojili ürünler olarak çıkmakta, en yüksek donanımda ihraç edilmektedirler.

3- Otomatın teknolojisini sorgulayınız

(MDB protokolünde Level 3 çalışıyor mu? Kredi Kartı, Kağıt Para, İadeli Para Mek., Kartlı Sistemler takılabiliyor mu? Data transfer ve uzaktan izleme imkânı var mı? Soğutmalı ise ne derece? +3#9702;C inebiliyor mu? Gözünüzle görün-Türkiye sıcak Ülke. Mikroprosessorun performansı? Menülerin içeriği-dili ve kolaylığı? Diğer özellikler ne? (happy hour, IR ürün düşme sensörü, Alarm..var mı?)

Kahve Otomatlarında ise… durum daha da dikkatle incelenmeli… Onlarda değişen parçalar da zamanla olacaktır. Dolayısıyla size bir kere satılan bir cihaz daha sonra çok paranızın harcanmasına sebep olabilir.

Kaç çeşit içecek hazırlayabiliyor? Bardak kapasitesi? Su bidon kapasitesi? Ürün kova adedi-kapasitesi, mixer adedi? Karıştırıcı kaşık veriyor mu? Grafik LCD mi? MDB protokolünde Level 3 çalışıyor mu? Kredi Kartı, Kağıt Para, İadeli Para Mek., Kartlı Sistemler takılabiliyor mu? Data transfer ve uzaktan izleme imkânı var mı? ısıtması ne derece? +87#9702;C çıkabiliyor mu? Gözünüzle görün-TADIN-Türkiye'de çay-kahve SICAK İSTENİR. Mikroprosessorun performansı? Menülerin içeriği-dili ve kolaylığı? Pompası ne marka, susuz çalışmaya kaç saat dayanıklı? Kullanılan plastik aksam NSF sertifikalı mı? Kireçlenmeye karşı alınan önlemler neler? IR göz ile bardak kontrolü yapabiliyor mu? Hazırladığı ürünlerin KÖPÜK oranı ne derece yüksek?

Elektral A.Ş., 1978 yılında Devlet Planlama Teşkilatının teşviki ile kurulmuştur. İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde, 3 tesis ve toplam 20.000 m² kapalı alanda üretim yapan, senede 1 milyonun üzerinde yüksek teknolojili Elektronik Cihaz imal edebilen “MİLLİ” bir kuruluştur.
Yazılım, Donanım, Mekatronik, Elektronik, Savunma Sanayi konularında üretim yapan ELEKTRAL, gerçekleşen bilanço rakamlarıyla, sektöründe vergide altın madalya, gerçekleşen ihracatıyla da gümüş madalyaya layık bulunan, bölgesinde istihdamda ilk 2’de, bağlı bulunduğu vergi dairesinde de ilk 10 içine girmiş, “İHRACATIN YILDIZI” ödülünü birincilikle kazanmıştır.

Elektral üretim konularının %65’ini yurtdışına ihraç eder.

2011 senesi sonunda İSTANBUL SANAYİ ODASI tarafından İNOVASYON ÖDÜLÜNE de layık bulunmuş olan ELEKTRAL, 2012 Büyüme hamlesiyle yanındaki fabrikayı da satın alıp, kapalı alanını 3 kat arttırmış, SATIŞ OTOMATLARI konusunda da 10 milyon TL’lik bir yatırımla, tam otomatik konveyör sistemli bir Fabrika kurmuştur. Bu atılım hamlesiyle 500-600 ürün kapasiteli bir Snack Otomatını,
10 dakikada üretme kabiliyetine erişen,
ELEKTRAL A.Ş., Kahve Otomat ve dispenserleri için de 2 dakika periyodlu bir üretim band sistemi kurmuştur.
2012 senesinde ELEKTRAL yapmış olduğu yenilikçi SATIŞ OTOMATI projeleri ile Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracat Meclisi ve İMMİB tarafından TET Arge Proje Pazarı finalisti seçilmiştir.

Satış Otomatları konusunda dünyadaki en son yeniliklere adapte, kendi anakartını ve parçalarını kendi üretebilen, saç halinde giren metalin, yüksek teknolojili ürün olarak çıktığı Ortadoğunun en büyük üretim tesisine sahip olan ELEKTRAL, mdb-executive çalışabilen, en yüksek performanstaki mikroişlemci seçimleri ile Temassız kredi kartı, kağıt para, bozuk para (iadeli), personel kartlarıyla (Akıllı kartlar) çalışabilen cihazlar üretmekte, bugün konusunda dünya mucidi olarak bilinen İTALYANLARA dahi cihaz ihraç etmektedir. İnovatif ürün seçenekleriyle bugün KAHVE OTOMATLARI, SNACK (BÜSKÜVİ) OTOMATLARI, SICAK BÖREK GEVREK POĞAÇA OTOMATLARI, MİNİ BÜFE & MAKSİ BÜFE, GAZETE OTOMATI, ÇOK AMAÇLI KUTU OTOMATLARI, İMAJMATİK, PEDMATİK, SAÇ DÜZLEŞTİRME OTOMATI, SOĞUK SANDVİÇ OTOMATI, SOĞUK İÇECEK OTOMATI (SU VE KUTU), TATLI OTOMATI, SİPARİŞ ESASLI OTOMATLAR ( PARFÜM, İBADET, KÖMÜR, ÇİÇEK, SİGARA...vb) geniş üretim kapasitesiyle, müşteriye fiş kesebilir, yaş sorgulayıp ona göre satış yapabilir. Sahibine raporlamalar
gönderebilir.

Elektral A.Ş., %100 yerli sermayeli bir Türk firması olarak, 35 yıllık deneyimi ile 5000’den fazla referansa sahiptir. Bu birikimi, elektronik-mekanik ve yazılım konuları ile birleştirerek, en yüksek kalitede, en uygun fiyatta ürünler olarak halka arz eder.

Müşteri memnuniyetini 1. ilke olarak kabul eden Elektral, modüler üniteleri ile dünyanın herhangi bir yerindeki cihazına, hızlı ve ekonomik servis hizmeti sağlar.

Elektral - Tru-VEND markalı cihaz kullananların depolarında ATIL CİHAZ bulunmaz.

Türkiye’ye mal olmuş şirketimiz,
Türkiye’nin 2023 hedefi olan “500 Milyar Dolar ihracat” için kendi stratejisini belirlemiş ve bunun için 2011 yılından itibaren projelerini revize edip, çalışmalarına hız kazandırmıştır.

Önümüzdeki 10 yıllık planda, oluşturduğumuz projeler ve stratejik plan ile Elektral bir “Dünya Markası” olacaktır.

Sürekli iyileştirme ve geliştirmeyi ilke edinen, yüksek teknolojili üretim ile kg’ı 40-100 € arası değişen cihazlar üreten, MİLLİ firma ELEKTRAL, dün ve bugün olduğu gibi, yarın da üretecek-ihraç edecek ve ÜLKEMİZE DAHA BÜYÜK KATMA DEĞERLER yaratacaktır.

Nakit para ile çalışan, personel gideri ve sorunu minimize edilmiş, çalışma saatlerinizin esnek olduğu, bu sektörde … %100 Yerli üretim Elektral – Tru-VEND Satış Otomatları çalışacak…. Sizler kazanacaksınız…

Arkasında 35 senelik üretim tecrübesi olan Kurumsal ve gerçek bir fabrika ile KALİTE, EKONOMİ ve SATIŞ SONRASI HİZMETİNİ birarada bulabilecek, teknik eleman istihdam derdini düşünmeden, FİLONUZU KURUP, KAZANMAYA BAŞLAYACAKSINIZ...

İşte aradığınız KAHVE OTOMATININ fiyat bilgisi...
Güvenle alınız, kazanmaya hemen başlayınız...

Dr. Erdem DINCSOY elo.muh.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye126 yazı
otomatikler güzel de devlet hastaneleri özel izin isitiyormus artık ne izni neye mukabil bilemiyorum özel hastaneler ise karın %30 %50 tutturabildigine pay istiyormus. sonucta bu otomatları koyacagınız yer önemli hatta ilk ve en önemli adımı bunu secebilmek. bu konu güvenliği 24 saat kesintisiz elektirik imkanı ve yol gecen işlek bir mevkide bulunması gibi zorunlulukları var. işte bunun bedeli %50 olacak ise bana ne kalacak? günde 1-2 tl den cirosu 50-60 bilemedin 100 tl olsa zaten %50 ürünün kendi maliyeti ve %25 yer kirası... vergisi muhasebecisi otomat kirası veya leasing ödemesi derken daha cepten yemeye başlar insan ilk ayda...
bu rakamları fizibilitede degil gercekte aşabilen varsa lütfen herkesi bilgilendirsin
pozitif yaklaşım empati ile mümkündür.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er