İSPANYAYA GİTE ŞANSIM VAR .ANCAK ORADA NE GİBİ BİR İŞ YAPARIM VEYA GİTMELİMİYİM COK KARARSIZIM . BANA FİKİR VERECEK VEYA TAVSİYEDE BULUNACAK ARKADAŞLARDAN E-MAİL BEKLIYORUM
ispanyaya gelme sansiniz var bu bence guzel bir baslangic.. gitmelimiyim derken ne demek istediniz aciklarmisiniz. sana tavsiyede bulunmak icin senin hakkinda bilgi sahibi olmam gerekir. ilk sorun lisan diyebilirim. ..... ..... ....
yani orada bir iş yapma sansım nedir abi. türkiyede gümrük işleriyle uğrasıyorum. yaşım 25 dildersen cat pat inngilizce oda az seviyede. gercı abi dil konusunda bi korkum yok 1-2 ay içersinde basımızı kurtarcak kadar öreniriz heralde. orada gidecegim şehirler barcelona veya madrid olur buyuk ihtimal. tek.ler abi
bence orda ofis kur türkiyede üretilen kaparileri ithal et ispanyaysa kapari son zamanlarda cok populer ve ispanya milli bitki kabul etti dünyanın parasını kaznadırıyo 1 dönümden 6 milyar kazandırıyomuş ilgilenenlere duyrulur
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz