slm akadaşlar benistanbulda gümüş takı imalatçısıyım yurt dışında pazar sorunu yaşıyorum yardımcı olabıleceklerden mesaj bekıyorum
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - csbb67 herkese öncelikle selamlar.toptan gümüş almak isteyen veya isteğinize göre sipariş vermek isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.daha öncede bu siteye yorumlar eklemiştim ama uzun zamandır yurtdışında olduğum için bakamıyordum.benim taylandta gümüş fabrikam var.ağırlık olarak markazite ürünler yapıyorum.aylık ortalama kapasitemiz 120 kg.yapılan yorumlarda okudum bazı arkadaşların toptan gümüşe ihtiyacı var gibi gördüm.ama lütfen ciddi gümüş işi yapanlar msn mi eklesin.. herkese hayırlı işler diliyorum. |
Yazıyı gönderen - bullycan Uraynadaki magazamız icin konsinye mal arıyoruz ilgilenirseniz ozgurciftci@hotmail.com |
Yazıyı gönderen - meharis Arkadaşlar hali hazırda ağırlıklı Ukrania olmak üzere çeşitli ülkelere imaltçılardan gümüş takı alıp gönderiyorum ,O ülkelerdeki damga fatura sorunlarıda halledilmiş durumda ,şu an haftalık ortalamamız 15-20 kg .. ayda yaklaşık 50 kg işlem hacmimiz var . Her ay bir hafta kayboluyor çünkü nakliye için zaman geçiyor ,Ağırlıklı olarak Ukrayna ,Romanya,Suriye .. Bu ay sonu itibari ile Dubai,Katar,Abu dabi , Beirut ve kuveyt pazarınada mal satmaya başlıyacağız . Ciddi olan arkadaşlar bana ltf mail yazsınlar ,bu arada yurt içine satışımız yok ,kendi imalatımız yok ,imalatçılardan ve ithalatçılardan aldıklarımızı yurt dışına satıyoruz . Kolay gelsin .. Polanyada pazar olduğuna inanıyorsanız ,birlikte gidip ortak çalışmada yapabiliriz . İng ,almanca ,rumence ,ruşça dillerine hakimiz .. |