Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Gümüş Takı - Yurt Dışında Pazar Sorunu Yaşıyorum

BaşlatanseyfıTarih16/12/2008 15:00:31Yorum39

İlk mesaj
slm akadaşlar benistanbulda gümüş takı imalatçısıyım yurt dışında pazar sorunu yaşıyorum yardımcı olabıleceklerden mesaj bekıyorum

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
39 yorum
BİRAZ AÇARMISIN
K.Sedat ÖZTÜRK

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
birleşik arap emirlikleri ve çeversi yanı korfez ulkelerini düşünürsen yardımcı olabilirim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er

Yani müşterin hazır ama aracımı bulamıyorsunuz ?
- Kendi işinin patronu/elemanı...
- Bilgi paylaştıkça çoğalır...
- Ticaret beceridir...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
İngiltere de bu işle ilgilenen aynı takı tasarımcısı olan bir bayan arkadasımız var.Mail adresini sana mesajlıyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hukukçu
Pirlanta,altin taki setleri isteyen varsa cok uygun fiyata temin edebilirim.

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Mühendis
Gümüş Takı imalatçıları arıyorum. Gümüş Takı imal eden arkadaşlarımızın detaylı bilgi göndermeleri rica olunur. yubasilver@gmail.com
yuba

Yerleşim Yngiltere / CambridgeMeslek Halkla ili?kiler
Seyfi bey iyi günler acaba türkiye içine mal satıyormusunuz yeni açacagimiz dukkanımıza toptan mal alacagız. Bu konuda bilgi veririseniz sevinirim. lokman-ytm@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ö?renci
merhaba.yunanistanda yasiyorum.taki isi burada tutabilir diye dusunuyorum.aslinda sadece taki degil bircok sektorde is yapilabilir.

Yerleşim Yunanistan / KandiyeMeslek Serbest meslek
Arkadaşlar hali hazırda ağırlıklı Ukrania olmak üzere çeşitli ülkelere imaltçılardan gümüş takı alıp gönderiyorum ,O ülkelerdeki damga fatura sorunlarıda halledilmiş durumda ,şu an haftalık ortalamamız 15-20 kg .. ayda yaklaşık 50 kg işlem hacmimiz var . Her ay bir hafta kayboluyor çünkü nakliye için zaman geçiyor ,Ağırlıklı olarak Ukrayna ,Romanya,Suriye ..

Bu ay sonu itibari ile Dubai,Katar,Abu dabi , Beirut ve kuveyt pazarınada mal satmaya başlıyacağız .

Ciddi olan arkadaşlar bana ltf mail yazsınlar ,bu arada yurt içine satışımız yok ,kendi imalatımız yok ,imalatçılardan ve ithalatçılardan aldıklarımızı yurt dışına satıyoruz .

Kolay gelsin ..

Polanyada pazar olduğuna inanıyorsanız ,birlikte gidip ortak çalışmada yapabiliriz . İng ,almanca ,rumence ,ruşça dillerine hakimiz ..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
ne amaçla ve hangi konularda sorunyaşıyorsunuz?

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Ticaret
ingiltere için ciddi alım yapabiliriz
detaylı bilgi verirseniz (iletişim vs..)
rtiryakioglu@hotmail.com
TEŞEKKÜRLER
fgnfgn

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Muhasebe
herkese öncelikle selamlar.toptan gümüş almak isteyen veya isteğinize göre sipariş vermek isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.daha öncede bu siteye yorumlar eklemiştim ama uzun zamandır yurtdışında olduğum için bakamıyordum.benim taylandta gümüş fabrikam var.ağırlık olarak markazite ürünler yapıyorum.aylık ortalama kapasitemiz 120 kg.yapılan yorumlarda okudum bazı arkadaşların toptan gümüşe ihtiyacı var gibi gördüm.ama lütfen ciddi gümüş işi yapanlar msn mi eklesin.. herkese hayırlı işler diliyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
rusya icin yaptiginiz urunlerin katologu ve toptan fiyat bilgileri varsa gonderirseniz ilgileniriz ;)

Yerleşim Rusya Federasyonu / KrasnodarMeslek Serbest meslek
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - csbb67
herkese öncelikle selamlar.toptan gümüş almak isteyen veya isteğinize göre sipariş vermek isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.daha öncede bu siteye yorumlar eklemiştim ama uzun zamandır yurtdışında olduğum için bakamıyordum.benim taylandta gümüş fabrikam var.ağırlık olarak markazite ürünler yapıyorum.aylık ortalama kapasitemiz 120 kg.yapılan yorumlarda okudum bazı arkadaşların toptan gümüşe ihtiyacı var gibi gördüm.ama lütfen ciddi gümüş işi yapanlar msn mi eklesin.. herkese hayırlı işler diliyorum.
gökay

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bullycan
Uraynadaki magazamız icin konsinye mal arıyoruz ilgilenirseniz ozgurciftci@hotmail.com
msn adresim abdi_alkan@hotmail.com görüşmek isterim
gökay

slmlar seyfi bey guney afrıkada baglantilarimiz var gumus takı satıyoruz detaylı gorusmek icin haylazym@hotmail.com adresinden irtibat kurabilirmiyiz.?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - meharis
Arkadaşlar hali hazırda ağırlıklı Ukrania olmak üzere çeşitli ülkelere imaltçılardan gümüş takı alıp gönderiyorum ,O ülkelerdeki damga fatura sorunlarıda halledilmiş durumda ,şu an haftalık ortalamamız 15-20 kg .. ayda yaklaşık 50 kg işlem hacmimiz var . Her ay bir hafta kayboluyor çünkü nakliye için zaman geçiyor ,Ağırlıklı olarak Ukrayna ,Romanya,Suriye ..

Bu ay sonu itibari ile Dubai,Katar,Abu dabi , Beirut ve kuveyt pazarınada mal satmaya başlıyacağız .

Ciddi olan arkadaşlar bana ltf mail yazsınlar ,bu arada yurt içine satışımız yok ,kendi imalatımız yok ,imalatçılardan ve ithalatçılardan aldıklarımızı yurt dışına satıyoruz .

Kolay gelsin ..

Polanyada pazar olduğuna inanıyorsanız ,birlikte gidip ortak çalışmada yapabiliriz . İng ,almanca ,rumence ,ruşça dillerine hakimiz ..
iyi çalışmalar size toptan satış yapabiliriz
gökay

olabilir ,şimdide rus yada şirket kurmak üzereyiz ,hangi bölgede ne gibi bir iş birlikteliği önerirsiniz bana bilgi mesajı atarmısınız .

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
tunaM _MSN adresim abdi_alkan@hotmail.com ne zaman isterseniz görüşebiliriz iyi çalışmalar
gökay

Samimi bir dostum istanbulda gümüş imalatcısı herseyi kendi yapıyor tasarımdan satısa ilginç ürünleri var

hidayed@msn.com

sizi tanıstırabilirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
takı derken bayan üzerinemi yoksa bilimum takımı?
ilhan osman

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
izmirde gümüş takı imalatı yapıyoruz.detaylı bilgi almak isteyenler yarengumusizmir@hotmail.com irtibata geçebilir.ürünler ağırlıklı olarak otantik pırlantadan oluşmaktadır.ürünlerimizin sadece toptan satışı vardır

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
www.tekbirsilver.com adim sunay mutlu tekbir silver avrupa sorumlusuyum tel 0049163 976 86 78 arayin goruselim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Çevirmen
herkese merhaba
babamın cok eski ve basarılı bir kuyumcu.. kolye üzerine toptan imalatımız var. en önemli ürünlerimiz allah kolye ucu cesitleri. bu modellerin gumusunu yaptık ve çok iyi bir işçilikle beyaz altın kadar basarılı.bu modelleri arap ülkelerine ihrac etmek istiyorum. ayrıca avrupayada diğer her türlü modeli çalışmak istiyorum.
bu işi gercekten profesyonel anlamda yapan ve bilgi vericek kişilerin benimle irtibat kurmasını rica ediyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Herkese merhaba
Elimde olan çok şık modeller var ayrıca istediğiniz modellerin kalıbı çıkarılıp üretim yapılır lütfen benimle iletişime geçin aysesahin.34@hotmail.com

Seyfı kardeşim yurtdışına özellikle rusya bölgesine kesinlikle konsinye falan diye mal gönderiyim deme iyi çalışmalar

bana ulaşırsanız sizinle paslaşabilirim bende yurt dışı pazarıyla çalışıyorum ayrıca aracılık yapıyorum.
tevratfidan.tc@gmail.com
0532 430 95 10
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
sayın seyfi bey koniksde yurtdışı pazarına açılmak istediğinizi belirtmişsiniz,ben ingilterede yaşıyorum ve bu ülkede pazar bulma imkanınız çok yüksek sizlere ürünleriniz konusunda yardımcı olabilirim,benimle irtibat kurabilirsiniz.

Yerleşim Yngiltere / CardiffMeslek Bilgisayar-Bili?im