GÜVEN BAĞLAMI Sinyalleri ve bağlamı gör + Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.
Topluluk katkısı 12 katkı
Profil alanı Sanayici
Profil konumu İstanbul, Türkiye
Yayın 16/12/2008 14:35:59
ZAMANSAL BAĞLAM Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Merhaba arkadaşlar, Sanayi alanında imalat yapmak için finansör arıyoruz. İşimiz için 200.000 Euroluk sermaye gerekmektedir. Bir sene sonra %20 fazlasıyla geri ödeyeceğiz aldığımız parayı. elimizde işimiz mevcuttur. Konumuzun aciliyeti vardır. İlgilenen arkadaşlar konu başlığımıza cevap vererek ya da mail aracılığı ile bizimle bağlantıya geçebilirler. Konuya ilgi duyanlara detaylar yüz yüze görüşmede anlatılabilir. Saygılar
Başlangıç —
Yorum 5
Okunma 1.128
Son hareket —
Tartışmanın zaman ve katılım sinyalleri yukarıda gösterilir.
Yalnızca mevcut tarih, yorum ve okunma verilerinden türetilir; içerik kalitesi veya doğruluk puanı değildir.
KONİKS PLUS Ücretli üyelik değerini önizle Henüz satışta değil → 01 Tartışma Zaman, katılım ve açıklanabilir durum sinyalleri.
Konu + görünür yanıtlar Kanıt bu görünümde yok 02 Hafıza İlgili geçmiş, bilgi yolu ve taranan hafıza kapsamı.
Sınırlı forum hafıza havuzu Kanıt bu görünümde yok 03 Topluluk Tekrar sinyalleri, tema bağlantıları ve görünür kanıt.
Görünür yanıtlar Kanıt bu görünümde yok 04 Güven Yazar, zaman ve topluluk fayda sinyallerinin bağlamı.
Kaynak + zaman + fayda sinyali Kanıt bu görünümde yok
Mevcut kanıt cümlelerini ve güven bağlamını tek bakışta bir araya getirir; yeni çıkarım, görüş birliği, önem, kalite veya doğruluk puanı üretmez.
ODAK MODU Özet önce, kanıt gerektiğinde Brief ana okuma yüzeyidir; ayrıntılar kaynak kanıtını açar.
Kanıt ayrıntılarını göster Yalnızca bu sayfada gerçekten render edilen kanıt mercekleri aktifleşir. Context brief; Tartışma, Hafıza, Topluluk ve Güven katmanlarını bir araya getirir, ancak yeni hüküm veya puan üretmez.
Yanıtlayan 4 kişi
Tekrar katkı 1 kişi
Başlatan dönüşü Var
Yanıtlar 4 farklı üyeden geldi. Başlatan kişi de konuşmaya yeniden katıldı. 1 üye birden fazla yanıt verdi.
Yalnızca görüntülenen yanıtların yazar dağılımından türetilir; kişi, görüş veya içerik kalitesi hakkında puan üretmez.
HAFIZA KAPSAMI Taranan hafıza
TARANAN 6 kayıt
EŞLEŞEN 0 kayıt
ZAMAN —
KAVRAM 0 farklı
Taranan 6 eski yüksek-sinyal kayıtta iki-kavram eşiğini geçen bağlantı bulunmadı.
Bu kapsam yalnızca aynı topluluktaki 2+ yıllık, en fazla 6 yüksek-sinyal hafıza kaydına dayanır; tüm Koniks arşivinin bilgi düzeyini veya içerik kalitesini ölçmez.
Güven bağlamı › Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.
Topluluk katkısı 1Profil alanı İmalatProfil konumu İstanbul, Türkiye
Profil bağlamını gör →
ne imalat olduğundan bahseder misiniz?
Güven bağlamı › Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.
Topluluk katkısı 12Profil alanı SanayiciProfil konumu İstanbul, Türkiye
Profil bağlamını gör →
merhaba precisionxx, e-mail ile yüzeysel olarak biraz detay gönderdim size. selamlar
Güven bağlamı › Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.
Topluluk katkısı 107Profil alanı DiğerProfil konumu istanbul, Türkiye
Profil bağlamını gör →
merhaba mrtmrtmrt hangi türde imalat ve işin kapsamı açısından bana da bilgi gönderirseniz çok sevinirim.
Güven bağlamı › Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.
Topluluk katkısı 12Profil alanı SanayiciProfil konumu İstanbul, Türkiye
Profil bağlamını gör →
ayhanbey, size de e-mail yoluyla gerekli bilgi gönderilmiştir.
Güven bağlamı › Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.
Topluluk katkısı 29Profil alanı İthalat / İhracatProfil konumu İzmir, Türkiye
Profil bağlamını gör → sn. mrt gerekli ön bilgileri ileteriseniz konunuzla ilginmek istiyorum.. Konuyla ilgili olarak tecrübenizi de yazmanızı isterim. Tecrübeli ortaklarla ilerlemek en doğrusudur bence. .selamlar
3 ölç, 1 biç.
Diğer KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var TOPLULUK HAFIZASI
Bu toplulukta yeniden keşfet
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır.
Gizlilik Prensiplerimiz
Tamam