Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kontör Yükleme Makinası

BaşlatanburunowTarih14/12/2008 08:55:53Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye37 yazı
slm arkadaşlar bende yenı uye oldum :

yur içi ve yurt dışı bir çok ulkeye gittim,benım dikkatimi bir iş çekti onu payulaşmak ıstedim

özellikle gelişmekte olan ülkelerde cep telefonu cılgınlıgı var akabınde insanlar hababam konusuyor lafı fazla uzatmayayım
oralarda gördüğüm kazakıtsan ve çevresi ülkelerde kontörü temin edebilecegimiz kiosk makinaları cebindeki paraya göre her operatörden yukleyebılıyorsun ve heryerde oldugu için kolay ve hızlı oldugu için igi çekiyor....
bu işle ilğili ilğilenen varsa burada yazışabılırız ve ya burunow@hotmail.com dan konusabiliriz lütfen eklerken mesaj yazın ona göre kabul edeyım
saygılarımla

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye194 yazı
nasıl birşey bu?foto varmı?daha ayrıntılı yazarsan yorumlar gelir.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye71 yazı
EVET DAHA AYRINTILI LÜTFEN
ben beni bırakırsam , sen beni bırakma YaraB

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Üye163 yazı

arkadaslar bu is icin isteyenlere ayrıntılı bilgi gonderebilirim her terminal icin ortalama 5000 dolar yatırım gerekiyor her yatırılan paradan da yuzde 5 komisyon cebinize kalıyor bu iste

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Di?er
Yeni Üye71 yazı
bence kazandırmaz. kontrden kazanç ne kadrki zaten.. ayırca her adımda kontör satan dükkanlar var. hiç kontor satılmayan yerler yokki oraya koyup kazanasın. millet bir defa merak eder kiosktan kontöre sonra güvende vermez birçok kişiye.türkiyede kiosklar ile para kazanma iyi seviyede olsa idi ilk öncelik kesinlikle sigarada olurdu. kazancı kuruşlarla olan satıştan dolayı kimse 3-5 bin € koisklere bağlamaz. acizane fikrim
ben beni bırakırsam , sen beni bırakma YaraB

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Üye1714 yazı
bunun yerine düşük bir yatırımla parça kontör ağı oluşturursun ve 3-5 bin Euro yatırım yerine bakkal ve tekel büfelerine ufak kazançlar yoluyla bayilik verirsin ki bu yıllardır işleyen bir girişim.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye163 yazı
burda yani rusya da bir kiosk makinasının aylık getirisi 1500 dolar ile 2000 dolar arası burda amac tek kiosk makinası degil bir zincir seklinde her yere koymaktır burda bi sirket var su an rusya civarında 2000 adet bu sekilde terminalleri var,Geri kalan hesabı siz yapın.bu is icin yuklu miktarda sermaye koymak gerekir o zaman guzel paralar kazanılır.

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Di?er
Yeni Üye38 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bullycan
arkadaslar bu is icin isteyenlere ayrıntılı bilgi gonderebilirim her terminal icin ortalama 5000 dolar yatırım gerekiyor her yatırılan paradan da yuzde 5 komisyon cebinize kalıyor bu iste

yildiz.cihat@hotmail.com konuyu anlatırmısın ben gsm sektöründeyim
www.cihatyildiz.net

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik