Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhaba,
hayal kırıklığını yazıya dökme konusunda birkaç kez başlayıp bırakmışlığım var. İlk günlerde heves yüksek oluyor ama bir hafta sonra günlük hayatın içinde kayboluyor.
Bu kez işi büyütmeden, takip edebileceğim kadar küçük bir düzen kurmaya çalışıyorum. Uygulama, kağıt takvim veya sabit saat gibi yöntemlerden hangisinin daha sürdürülebilir olduğunu merak ediyorum.
Ben hayal kırıklığını yazıya dökme icin hedefi çok küçültünce düzen oturdu. İlk hafta sadece 10 dakika yaptım, sonra süre kendiliğinden arttı. Bir de kötü senaryoyu ayrıca hesaplamakta fayda var.
Bir anda her şeyi değiştirmeye çalışmayın. Tek alışkanlık seçip 2-3 hafta onu korumak daha kolay. İlk denemede mümkün olduğunca geri dönüşü kolay bir yol seçerdim.
hayal kırıklığını yazıya dökme için sizi en çok bozan şey zaman mı, unutmak mı, yoksa isteksizlik mi? Çözüm ona göre değişiyor. Gerçek kullanıcı veya müşteri davranışı bence en iyi sinyal.
Ben kağıt takvimde sadece yaptığım günlere çarpı koyuyorum. Fazla detay yok, o yüzden sürdü. Ben olsam ilk adımda rakamları basit bir tabloya dökerdim.
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz