Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ukrayna'da Ticaret Ve İş Fırsatları

BaşlatanYUKANILTarih12/12/2008 14:56:38Yorum26

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba,

ben 12 yıldır yabancı bir finans kuruluşunda çalışmaktayım.ancak artık ticarete doğru kaymak üzere çalışmalarıma başladım.kuzenim 1,5 yıldır büyük bir firma için ukrayna'da nikolaev şehrinde yaşamaktadır.kendisiyle beraber türkiye'den ukrayna'ya ve ukrayna'dan türkiye'ye gönderilebilecek tüm ürünler için çalışma yapıyorum.kısa süre içerisinde kendim de orada ikamet etmeye başlayacağım.bizlerle iş yapmak arzusunda olursanız lütfen irtibata geçiniz.

Saygılarımla,
yüksel öztürk

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
26 yorum
Yeni Üye69 yazı
yüksel bey merhaba
daha öncede ukraynadan yazan bir arkadasa sormustum ama cevap gelmedi.ev tekstili konusunda fikirlerinizi alabilirmiyim.ukrayna'da cok ragbet gören bir sektör oldugunu duydum.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye4 yazı
sizinle nasıl irtibat kurabiliriz.

Yerleşim TürkiyeMeslek Mühendis
Üye180 yazı

selam ukraynaya fabrika çıkışı kimyasal maddeler gönderebiliriz. örnek. çamaşır suyu. havuz arıtma maddeleri.kimyasal gübre vsssssssssssssssssss. ilgilenirsen. kizilkaya_67@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı
selam ilgilenirseniz; yaş meyve üzerine her çeşit üzüm,şeftali,kiraz,nar,kestane üreticiden direk olarak alınıp satılabilir...
a&s

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Turizm
Üye161 yazı
İstenilen tasarım yapılarak promosyon ya da hediyelik duvar saati temin edebilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye166 yazı
ukrayana ya alimünyun profil alacagım bu işle ilgilenen var ı
çok çalışmak lazııııım çoookkkk

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Yeni Üye11 yazı
Ukrayna ya ticaret yapmak isteyen arkadaslar kievemlak@hotmail.com adresinden bana ulasabilirler .
saygilar
Kiev Emlak Gayrimenkul Danismanligi

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye3 yazı
yüksel bey slm lar bende bir kaç kez nikolaevde bulundum denizciyim bende ve tekstil işinin ve özellike ceviz içi halatının çok getirisi olduguna inanıyorum göşüsmek isterseniz.bende bu iş için 19/09/2009 tarihinde nikolaev de olacagım uygun olursanız görüşelim fehimcelik@hotmail.com 05394827605
asabidenizci

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Denizci
Yeni Üye3 yazı
yüksel bey slm lar bende bir kaç kez nikolaevde bulundum denizciyim bende ve tekstil işinin ve özellike ceviz içi ithalatının çok getirisi olduguna inanıyorum göşüsmek isterseniz.bende bu iş için 19/09/2009 tarihinde nikolaev de olacagım uygun olursanız görüşelim fehimcelik@hotmail.com 05394827605
asabidenizci

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Denizci
Yeni Üye4 yazı
slm
kendi üretimimiz olan polyester havuz kum filtreleri üretmekteyiz fiyatlar oldukça caziptir. ilgilenirseniz serdardir@hotmail.com a mesaj atın broşür gönderelim
kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Üye398 yazı
yukarıda arkadasın bırı ev tekstılını sormuş. Tavsıyed ev tekstılınden uzak dursun. Bende yaptım cok zarar ettım
cosmostextil@hotmail.com

tel:+380937411834
00380677502032

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
Yeni Üye66 yazı
gamaya %100 katiliyorum, batmak isteyen deneyebilir ev tekstilini.
keremcan

Yerleşim Ukrayna / Kiev
Yeni Üye24 yazı
2005 yilindan beri Ukrayna da ev tekstili isi yapiyorum. Allaha sukur iyi parada kazandim. Simdi kendi atolyemi actim artik kendim uretim yapiyorum. Calisana ve de dogru insanlarla is yapana her yerde ve her zaman ekmek var. Ev tekstili bitti diyen arkadaslara da katilmiyorum. Bu arkadaslar kimlerle is yaptiklarini gozden gecirsinler.

Yerleşim Ukrayna / UkraynaMeslek Tekstil
Yeni Üye66 yazı
gama bu konuda yorum yaparken sanirim genelleme yaparak konusmus,ve bende onun genellemesine katiliyorum,
yani sizin isiniz tek basiniza iyi olabilir, buraya ev tekstili icin gelip de batan onlarca arkadas var, bunlarin hepsimi hatali arkadasim,
sizin islerinizdeki basarilarinizin devamini cani gonulden diliyorum insallah kazandiginizin on katini daha kazanirsiniz,
100 kisiden belki 2 yada 3 tanesi basarili oluyor geri kalani patir patir dokuluyor,
hayirli isler dilerim
keremcan

Yerleşim Ukrayna / Kiev
Yeni Üye43 yazı
slm ambalaj ve icecek sektörüyle özellikle red bull energy iceceginin piyasasini soracaktim
lokman kaymaz

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Ythalat / Yhracat
Üye305 yazı
Ukraynada Red Bullun marketlerdeki satis fiyati 20-24 Grevni arasindadir,yaklasik 2 € civarinda.
Ama Rusya,Ukrayna ve diger Dogu Ülkelerine Red Bull satisi yapman cok zordur,zira önce Icecek üzerindeki yazilar Rusca,Ukraynaca vs olmalidir ve Kagit Türek isleri coktur..
Red Bullun bir fabrikasida Polonyadadir,zaten bu Piyasa polonlarin ve Ruslarin elinde.
Kisacasi o taraflarin piyasasi senin elini yakar..

Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Serbest meslek
Yeni Üye24 yazı
Sayin avalon abalon iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.

Yerleşim Ukrayna / UkraynaMeslek Tekstil
Yeni Üye32 yazı
Cinli degilseniz ve cin malı satmıyorsanız ev tekstili batırır,bizzat yasadım arkadaslar aman haaa:))

Yerleşim Ukrayna / NikolaevMeslek Di?er
Yeni Üye14 yazı
ukrayna iş yapmak istiyenler mailleriniz bekliyorum
yardımcı olalım ama lütfen ciddi olan şahıslar
odesa32@hotmail.com

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Tekstil
Yeni Üye5 yazı
MERHABA SEMIH32 BIZ SAMSUNDA TEK KULLANIMLIK VE PAKETLI ISLAK MENDIIL BASKILI BASKISIZ FIRMA REMLAMLI STIC SEKER TUZ OTO KOKULARI YAPMAKTAYIZ ILGLENIRSENIZ GORUSEBILIRZ

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Muhasebe
Üye413 yazı
ukraynada yapmak istediginiz islerle ilgili danismanlik hizmeti verebiliriz. cazip tekliflere ortaklikta dusunebiliriz .

cosmostextil@hotmail.com
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Yeni Üye14 yazı
çok iyibir iş var elimde şuan için
gerçekten ciddi olanlar yazsın bana görüşelim
aylık en az 7000 8000 dolar temiz kar kalır
düşünüen oılursa ukraynada yapabiliriz
odesa32@hotmail.com

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Tekstil
Üye258 yazı
ukraynada supermarketlere pazarlanacak urunlerin pazarlamasini yapabilirim.saglam baglantilarim var.

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er
Yeni Üye25 yazı
Merhaba,
Ukrayna yada halı piyasası nasıl acaba bilgisi olan varsa halı gönderebiliriz. tşk ahmet.yilan@mynet.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Serbest meslek
Üye273 yazı
Semih merhaba ukrayna sumi da yasiyorum vatandasim çorap bayan erkek cocuk havlu gurubu ve beyazlatilmis taranmaya hazir pamukla ilgili yardimci olabilirim . Msn:ozhan.kaan@hotmail.com skype: bigsamalmaata web:www.bigsam.kz
merhaba arkadaşlar

Yerleşim Kazakistan / AlmaataMeslek Tekstil