İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Havyar Üretımı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorumG
Yeni Üye69 yazı
A
Üye305 yazı
G
Yeni Üye69 yazı
tesekkürler
A
Editör5590 yazı
11/12/2008 : 15:35:14#4
Web sitesi
Alıntı
Burada işin püf noktası üretimde değilde satışta gibi geldi bana. alımlı , yıllardır piyasada imiş hissini veren markalı bir kutulama. Yüksek fiyatları sağlayan havyarın yüksek kalitesinden çok satıcının alıcıya yüksek hitap düzeyi olabilir. istanbulda komik fiyatlı havyarlarda var.
Kalkan balığı yetiştirmek mümkünmüdür bilemiyorum ama kalkanda da çok fazla havyar çıkıyor. Bir grup turistin Özellikle tazesine çok ilgi gösterdiklerine şahit olmuştum bir zamanlar.
tamnland.com
G
Yeni Üye69 yazı
sayın akın selcuk
kendimi ticaret konusunda bilgili sanıyordum ama sizin yazılarınızı okuduktan sonra ben bir hiçmisim gibi geliyor.gercekten tebrik ediyorum.
kendimi ticaret konusunda bilgili sanıyordum ama sizin yazılarınızı okuduktan sonra ben bir hiçmisim gibi geliyor.gercekten tebrik ediyorum.
A
Üye305 yazı
Evet soguk hava deposu lazim, günümüzde en ufak restaurantlarda bile kücük te olsa soguk hava deposu var,
bunu tedarik etmek Türkiye sartlarinda zor olmasa gerek.
Havyar 25,50,100 ve 250 gramlik kavanozlarda satisa sunuluyor,kavanozlama icin makineye gerek yoktur,
bu cok rahat bir sekilde elle de yapiliyor.
Satis alanlari Büyük alis veris marketlerinin özel gida standlarinda satisa sunuldugu gibi,
bunlar delikates (feinkosten) dedigimiz daha cok lüks tüketim mallarinin satisi yapilan yerlerde de halka sunuluyor.
Ayrica,bütün yildizli restaurantlarda, otellerde, toplanti ve partilerde aranan bir lüks tüketim malidir.
Havyar karin doyurmak icin degil,tatmak icin tüketilmektedir.
Ama bunun ihracati da cok kolaylikla yapiliyor,cünkü alicisi her zaman var.
Avrupada en cok tutulan havyar Mersin Baligindan ( Stör ) elde edilen havyardir,bundaki kalite ve tat diger hic bir balikdan elde edilemiyor.
Almanyada her gecen zaman icinde yeni bir ciftlik kuruluyor.
Doktorluk,firma yöneticiligi ve diger üst gruplara mensup insanlar meslegini birakarak bu ise giriyorlar.
Sayin Akin selcuk beyin dedigi gibi ucuz havyar var,ama bunlar diger baliklardan üretilen türleri,
bunlar burada da raflari dolduruyor ve cok ucuz.
bunu tedarik etmek Türkiye sartlarinda zor olmasa gerek.
Havyar 25,50,100 ve 250 gramlik kavanozlarda satisa sunuluyor,kavanozlama icin makineye gerek yoktur,
bu cok rahat bir sekilde elle de yapiliyor.
Satis alanlari Büyük alis veris marketlerinin özel gida standlarinda satisa sunuldugu gibi,
bunlar delikates (feinkosten) dedigimiz daha cok lüks tüketim mallarinin satisi yapilan yerlerde de halka sunuluyor.
Ayrica,bütün yildizli restaurantlarda, otellerde, toplanti ve partilerde aranan bir lüks tüketim malidir.
Havyar karin doyurmak icin degil,tatmak icin tüketilmektedir.
Ama bunun ihracati da cok kolaylikla yapiliyor,cünkü alicisi her zaman var.
Avrupada en cok tutulan havyar Mersin Baligindan ( Stör ) elde edilen havyardir,bundaki kalite ve tat diger hic bir balikdan elde edilemiyor.
Almanyada her gecen zaman icinde yeni bir ciftlik kuruluyor.
Doktorluk,firma yöneticiligi ve diger üst gruplara mensup insanlar meslegini birakarak bu ise giriyorlar.
Sayin Akin selcuk beyin dedigi gibi ucuz havyar var,ama bunlar diger baliklardan üretilen türleri,
bunlar burada da raflari dolduruyor ve cok ucuz.
A
Üye305 yazı
İtalya'da ele geçirilen 40 kilo kaçak beluga havyarı, Milano'nun en yoksullarına dağıtıldı. Yetkililer, 400 bin Euro'luk havyarın, yılbaşı hediyesi alamayan yoksullar için güzel bir sürpriz olacağını belirtti. Türkiye'de beluga havyarı, kilosu 2 bin 500 YTL'den satılıyor.
K
Yeni Üye10 yazı
28/12/2009 : 11:58:14#8
Web sitesi
Alıntı
Elimde 700 klo kadar havyar var ilgilenenler lütfen benımle irtibata geçsin... 05447613439
N
Yeni Üye1 yazı
Merhaba Arkadaslar...Elımde Alman havyarı var...fıyatlar Turkıye fıyatlarının cok altında...fabrıka cıkıslı havyarlar..garantılı..ilgilenler 0507 943 3444
nicat
B
Yeni Üye2 yazı
K
Yeni Üye3 yazı
merhabalar bana mersin baliginin / servuga baliginin/asatrina baliginin/petrika havyarinin fiyatini bana ozel mesaj olarak gonderirseniz sevinirim.
2
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz