# İSTANBUL'DAKİ BİTKİSEL İÇERİKLİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ ÜRETEN KİMYA ŞİRKETİMİZE HİSSEDAR ORTAK ARIYORUZMerhaba Koniks ailesi,
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine, şirketimiz için aradığımız **stratejik ve finansal hissedar ortak** konusunda buradan da doğru kişilerle iletişime geçebileceğimizi düşünerek konu açmak istedim.
İstanbul **Güneşli'de bulunan 550 m² üretim tesisimizde**, bitkisel içerikli ve yüksek konsantrasyonlu temizlik ürünleri geliştiren ve üreten bir kimya şirketiyiz.
## NEDEN ORTAK ARIYORUZ?
Hedefimiz yalnızca mevcut üretimimizi sürdürmek değil; geliştirdiğimiz ürünleri daha geniş pazarlara ulaştırmak, üretim kapasitemizi büyütmek, markalaşma ve satış kanallarını güçlendirmek ve özellikle **ihracat pazarında büyümektir**.
Bu doğrultuda şirketimizin büyüme sürecine katkı sağlayacak, uzun vadeli düşünen ve gerçek bir iş ortaklığı kurabileceğimiz **hissedar ortak arıyoruz**.
## FAALİYET ALANLARIMIZ
Ürün geliştirme ve üretim çalışmalarımız;
* Evsel temizlik ürünleri
* Banyo ve genel yüzey temizleyicileri
* Cam temizleyicileri
* Leke çıkarıcı ürünler
* HORECA grubu profesyonel temizlik ürünleri
* Oto bakım ürünleri
* Oto köpük
* APC ve detaylı araç temizliği ürünleri
gibi farklı kategorileri kapsamaktadır.
Şirketimizin temel odak noktalarından biri; **bitkisel kaynaklı içerikler, yüksek performans ve ultra konsantre formüller** geliştirmektir.
Özellikle yüksek konsantrasyonlu ürün anlayışımız sayesinde daha az suyun taşınması, ambalaj kullanımının azaltılması ve buna bağlı olarak **plastik atık ile lojistik kaynaklı karbon emisyonunun düşürülmesi** hedeflenmektedir.
Kısacası; sadece temizlik ürünü üretmeyi değil, **geleceğin daha sürdürülebilir temizlik anlayışına yönelik ürünler geliştirmeyi** hedefliyoruz.
## BÜYÜME VİZYONUMUZ
Türkiye pazarındaki büyümenin yanı sıra, geliştirdiğimiz ürünleri başta **Avrupa olmak üzere uluslararası pazarlara** ulaştırmak istiyoruz.
Bu nedenle yeni dönemde;
* Üretim kapasitesinin artırılması
* Yeni ürün ve Ar-Ge çalışmalarının hızlandırılması
* Marka yatırımlarının güçlendirilmesi
* Dijital ve geleneksel satış kanallarının geliştirilmesi
* Bayilik ve distribütörlük ağının oluşturulması
* E-ticaret kanallarının büyütülmesi
* İhracat operasyonlarının geliştirilmesi
gibi alanlarda daha güçlü ve hızlı ilerlemeyi hedefliyoruz.
## ORTAKLIK TEKLİFİ
Şirketimizde:
### **%25 HİSSE KARŞILIĞINDA YATIRIM BEKLENTİMİZ: 150.000 USD**
Aradığımız kişi sadece sermaye koyacak bir yatırımcı olmak zorunda değildir. Sektör, satış, pazarlama, ihracat, e-ticaret veya iş geliştirme alanlarında tecrübesi ve bağlantıları bulunan, şirketin büyüme sürecine stratejik katkı sağlayabilecek ortak adaylarıyla görüşmek bizim için ayrıca değerlidir.
**Yatırım karşılığında şirket hissedarlığı resmi ve hukuki süreçler çerçevesinde gerçekleştirilecektir.**
## GÖRÜŞME SÜRECİ
Bu konu ciddi bir ortaklık ve yatırım görüşmesi olduğu için, detaylı şirket bilgileri ve görüşmeler yalnızca **gerçekten ciddi adaylarla** paylaşılacaktır.
İlk aşamada telefon üzerinden ön görüşme yapılacaktır.
Karşılıklı uygunluk oluşması halinde İstanbul'daki üretim tesisimizde **yüz yüze görüşme gerçekleştirilecektir.**
Tesisimiz, üretim yapımız, ürün gruplarımız, şirketin mevcut durumu ve büyüme hedefleri; ciddi yatırımcı adaylarıyla yapılacak görüşmelerde daha detaylı şekilde paylaşılacaktır.
**Gerçekten ciddi olduğunu düşünen ve %25 hissedarlık için belirtilen yatırım bütçesine sahip yatırımcı veya stratejik ortak adayları benimle özel mesaj yoluyla iletişime geçebilir.**
Teşekkür ederim.