Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Peçete Üretim Makinası

BaşlatanmahamadTarih04/12/2008 11:14:58Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye71 yazı
değerli girişimci arkadaşlarımız ; bir arkadaşımız iş kolu değişikliğinden dolayı elinde bulunan peçete makinasını satmak istiyor. ilgilenen arkadaşlar olur diye burdan yazayım dedim.
makina çift gofrajlı asi ve asil desenli 25 cm lik ebatlarda günlük her pakette 100 adet peçete her kolide 36 paket olarak 100-120 koli peçete üretir. üretimi 2 kişi tarafından kolaylık la yapılabilir. 2 kişi üretim 1 kişi pazarlama 3 kişiyle peçete üretimi ve satışı yapabilirsiniz. not: benim hiçbir çıkarım yoktr. almak isteyn olursa yardımcı olacağım o kadar. ilgilenenlere duyrulur.
ben beni bırakırsam , sen beni bırakma YaraB

Yerleşim TürkiyeMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye390 yazı
Fiyatı ne kadar..
metinmetin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Yeni Üye71 yazı
12000 ytl

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Üye450 yazı

Bu işi bilmeyen açısından onlar adına sormak istiyorum.Her şeyden önce makinanın fotosunu koyabilirmisiniz? Ondan sonra makinanın boyutlarını,teknik özelliklerini,peçete üretimi yapabilmek için ne kadarlık bir alan gerektiğini, arkadaşınız bir paket peçeteyi kaça imal edip,kaça sattığı gibi tecrübelerini burada paylaşırsa sanırım daha çok yararlı olacak hem de makinayı satması daha hızlı gerçekleşecektir diye düşünüyorum.
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye71 yazı
evet düşüncelerinize katılıyorum. ama ilk yazıdada belirttiğim gibi ben sadece satmak isteyen akrabama yardımcı olmak istiyorum. ciddi düşünen arkadaşlara belirtiğiniz konularda yardımcı olmaya çalışacağım. telde görüşmek isteyen arkadaşlarada yardımcı olacağım. ilk önce şu foto işini bir halledeyim. küçük çapta iş yapmak isteyen yatırımcılar ilgilenir ve faydalanırlarsa bizde bu sayede bir dua alırız inşaallah.

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye21 yazı
mrb sızınle nasıl ıletısım kurabılırızz makına hala duruyomu acaba pecete makınası aramaktayım yardımcı olurmusunuzz. star_self@hotmail.com eklersenız sevınırım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
beni arayın lütfen; Abdulkadir 05357295792
akkaya

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Üye280 yazı
peçete makınası konusunda yardımcı olabılırım uygun makına bulabılırım...

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Di?er
Yeni Üye12 yazı
makınanın fotolarını gonderebılırmısn

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Ymalat
Üye345 yazı
fiyat nedir?
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Yeni Üye49 yazı
konu açılalı 4 sene olmuş yaklaşık o makine satılmıştır

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Yleti?imci