Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhaba arkadaslar,
ben Viyanada yasiyorum ve Bayan Kiyafet dükkani acmayi düsünüyorum. Mali Türkiyeden getirip, burada satmayi planliyorum bu isi yapan bircok kisi var burda.
Benim düsüncem Bayan Kiyafeti (Abiye, Cocktail Kiyafet, Tshirt, Pantolon vs), tabi daha düsünce asamasindayim. O yüzden Toptancilari felan gezmedim internetden bir kac site de Fiyatlara baktim ve bu isi yapanlardan Bilgi almak istiyorum.
Her Toptancinin Avrupaya Kargosu varmi?
Kargo ücreti nekadar tutar, kac günde gelir?
Hem Türkiyede vergi hem burda Vergimi vermem gerekir gümrük vs?
Ilk dükkani acacagim zaman (70-100m2) nekadar mal almam gerekir, mesela 50 cesit diyelim hepsinden 2 ser seri mi?
Bilgisi olan yardimci ola bilirse sevinirim. Iyi günler
Kadın Ayakkabısı ve terlik imalatı yapıyoruz. Modellerimizi instagram sayfamızdan görebilirsiniz.toptan alımlarda ciddi fiyat indirimlerimiz oluyor ve anlaşmalı kargo firmamız ile lojistik maliyetini mümkün olduğunca düşürüyoruz.Farkli fiyatlarda ve kalitelerde ürünlerimiz mevcuttur. İletişime geçmek isteriz. Viyana'da yüzde yüz oranında üstüne ekleyip satış yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
Merhabalar bende toptan Rusya ve Türkmen ülkelere ürün gönderirdik ve bir sürü kargo şirketi var kiloyla ***ürmelerine rağmen baya fazla tutuyordu, ihracat yapan firmalar var lakin size tavsiyem gelip burdaki üreticilerle görüşmeniz daha doğru sonuç verecektir. Hatta eğer ciddiyseniz düşündüğünüz tarzda üretim yapan bir arkadaşla sizi görüştürebilirim
Merhabalar stamina ve fusion marka adı altında üretim yapıyoruz Türkiye ve yurtdışına internet sitemizden de bakabilirsiniz ok derseniz fiyat ve kargo konusunda konuşuruz
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz