Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Doğal Bitkisel Ürünler

BaşlatankörfezTarih03/12/2008 17:24:05Yorum8

İlk mesaj
Üye169 yazı
Arkadaşlar evde kendi imkanlarımızla yapabileceğimiz doğal ürünlerden bahsetmek istiyorum.....mesela ev yapımı yüz maskeleri,cilt bakım ürünleri,masaj yağları vs.....gibi ama tamamen doğal ve çok basit karışımlar bunlar öyle tıbbı ilaç falan değil yani,bu formülleri elde etmek çok basit,bunları evde yapıp pazarlamak fikri nasıl sizce tabiki yasal prosedürü nedir incelemek lazım....hatta daha tatmin edici olsun diye şu adresi vereyim www.itsbeauty.com :makyaj bakım-doğal güzellik bölümüne girin....tabi böyle bir çok bilgilendirici adres var..........saygı ve sevgiler

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Kamu sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye169 yazı
kimseden ses çıkmadığına göre pek ilgi çekmedi sanırsam.... :((((

Yeni Üye34 yazı
verdiğiniz linkteki siteye üyeyim konuyuda az çok biliyorum ama kimsenin böle bişeye sıcak bakacağını sanmıyorum çünkü zaten organik hatta sertifikalı ve çok ucuza yurtdışından ürün satın alıyoruz türkiyede organik olarak adlandırılan ürünlerin çoğu kimyasal dolu malesef insanlarda güven oluşturmanız çok zor..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ynsan kaynaklary
Üye169 yazı

Sayın NATURELCİ,ilgine öncelikle teşekkür ederim.Dediklerinde doğruluk payı var elbette ama bence yapılabilir pekte karamsar olmamak lazım ama genede ilgi ve düşüncelerine teşekkür ederim.Birde beni üzen konu şu yurtdışından ucuza getirmek,bence bizde ucuza üretebiliriz ve dürüstlükte önemli maalesef dediğin gibi bizde her işin üç kağıdına kaçıyorlar......sevgi ve saygılar

Yeni Üye34 yazı
haklısın ben cilt bakımında tamamen oranik ürünler kullanıyorum bende kalkıp yurtdışından alıp bir sürü kargo parası vermek istemem ama içeriklerini inceleyince türkiyedeki ürünlerin çoğunun kimyasal dolu olduğunu gördüm keşke türkiyedede üretilse mesela logona var alman üretimi organik sertifikalı bir cilt bakım markası türkyede satışı var ama yurtdışına oranla çokkk pahalı 30-40 ytl daha pahalı yurtışından alınca kargo ile bile daha az ödeniyor türkiyede fiyatlar çok şişiriliyor malesef ben sana bir site vereyim http://www.bce-europe.com/index.php?cPath=280&osCsid=6cedc8de881a5977ee9ee539b96178e3 bu sayfada sol taraftai markaların hepsi organik fiyatlarına baksana ne kadar uygun..

Üye169 yazı
Naturelci,ilgine tekrar teşekkür ederim eğer mümkünse bu konuyla ilgili olarak yüzeysel değilde detaylı fikir alış-verişinde bulunsak.....

Yeni Üye34 yazı
hımmm sen bilirsin..

Üye169 yazı
Sayın,NATURELCİ mesela linkini verdiğim sitede sizde görmüşsünüzdür bir sürü formüller var basit ve hazırlanması kolay bunları hazırlayıp uygun şartlarda saklayıp satmak bence mümkün ama tabiki yasal prosedürlerinide halletmek lazım dürüstçe üretim yapıpta fahiş fiyatlarda satmamak lazım....

Üye169 yazı
Sayın KONİKS üyesi arkadaşlar,zannedersem yazım pek ilgi çekmedi KÜÇÜKAĞA adlı arkadaşımızın ZEYTİN ÇAYI üretimi ile ilgili yazısına onlarca yorum geldi yanlış anlaşılmasın lütfen bu arkadaşımızın fikri çok harika ve yapılan yorumlarıda güzel buluyorum ama benim yazım neden dikkat çekmedi diyede kendime sormadan edemiyorum.Acaba benmi yeterince anlatamadım???.......arkadaşlar bence bu üzerinde durulabilecek bir konu tamamen doğal ürünlerden elde edilmiş cilt bakım ürünleri,masaj yağları vs.....şimdi arkadaşlar çok afedersiniz ama elin yabancısına güvenip onların ürünlerini doğaldır diye kullanıyoruz bence pek güvenmemek lazım,birde nasıl oluyorda biz bu kadar inanılmaz boyutta her çeşit bitkiye sahipken o yabancılar bu ürünleri bizden daha ucuza imal ediyor???sizcede bir gariplik yokmu???maalesef bende kabulleniyorum üzülerek,biz her işin üç kağıdına kaçıyoruz :((( keşke böyle olmasa tabi....ancak şu varki dürüstçe doğal ve yararlı olan ürünleri üretsek piyasaya makul fiyatlarla sunsak olmazmı...avon,vichy vs...bir sürü kozmetik ürün üreten firma var dimi? yada bunların yanında doğal üretim yaptıklarını iddaa eden bir sürü yabancı firma...peki her halt bu çok güvendiğimiz yabancıların başının altından çıkmıyormu?kendi ülkelerinde satamadıkları veya satmadıkları ürünleri bize satmıyorlarmı?hemde fahiş fiyatlara...adamlar hem sağlığımızı hemde paramızı alıyor....tüm arkadaşlara saygı ve sevgilerimi sunuyorum.....