Yeni Üye Toplam 5 yazı |
|
kayabey kaya Yeni Üye Toplam 2 yazı | 11/01/2021 : 16:55:53 Alıntı
satış yapacagın site kosullar gibi detayları mail yolu ile iletirsen sevinirim kayabey Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
giyotin Üye Toplam 381 yazı | 24/01/2021 : 03:07:22 Alıntı
533 032 9399 158 Yerleşim : Türkiye / Mardin | Meslek : Reklam |
lacivertmurat Üye Toplam 153 yazı |
hocam siz ne tip ürünler satıyorsunuz ? !!!!zalimler için yaşasın cehennem!!!!!! enucuzfiber.com/ Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Kamu sektörü |
Onur Durmuş Yeni Üye Toplam 25 yazı | 25/01/2021 : 20:54:45 Alıntı
yorumunuzun cevabını bende bekliyorum saygılar. 2828 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğrenci |
ORGANİK ÜRÜN di yarı Yeni Üye Toplam 40 yazı | Ayvalık taş baskı soğuk sıkımzeytinyağı üreticisiyiz.Tüm Türkiyeye ücretsiz kargo ile gönderim yaparız .ister toptan ister tek paketlerde.arayın görüşelim. 05052179430 05052179430 Yerleşim : Türkiye / Balıkesir | Meslek : İmalat |
dirih.d@gmail.c om Üye Toplam 121 yazı | www.ihracatpazari.com web adresine firma kaydınızı yaparak alım ve satım taleplerinizi belirtebilirsiniz. ihracat pazarı Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |