Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Fabrikalara Ne Satabilirim ?

Başlatanticaret_qTarih16/11/2020 23:27:56Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye74 yazı
Merhaba, yaptığım işten dolayı bir kaç fabrika bağladım, çok sık olmasa da arada bir ürün istiyorlar benden yani 2-3 ayda bir gibi.

Peki ben bu fabrikalara başka ne satabilirim ?

Aklıma gelenler ;

- Gıda ürünleri
- Ambalaj ürünleri
- Hırdavat ürünleri

Sizin fikriniz nedir ?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Sporcu
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye44 yazı
Dijital konularda destek verebilirsiniz. Mesela sosyal medyaya açılmayanlar için açılmayı, hesaplarını yönetmeyi, web sitelerini revize etmeyi, olmayanları yaptırmayı ve düzenli yönetmeyi teklif edebilirsiniz. Özellikle Kobi'lerden hala web dünyasına açılmanın gerekliliğini kavrayamamış olanlar çok maalesef. Hele ki Bursa'da...

**Web ve dijital konularda ayrıca uygun fiyatlı çözüm ortağınız da olabilirim...
~Sesini duyurmazsan farkında olamazlar...

https://www.storybilisim.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye74 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - LastHero
Dijital konularda destek verebilirsiniz. Mesela sosyal medyaya açılmayanlar için açılmayı, hesaplarını yönetmeyi, web sitelerini revize etmeyi, olmayanları yaptırmayı ve düzenli yönetmeyi teklif edebilirsiniz. Özellikle Kobi'lerden hala web dünyasına açılmanın gerekliliğini kavrayamamış olanlar çok maalesef. Hele ki Bursa'da...

**Web ve dijital konularda ayrıca uygun fiyatlı çözüm ortağınız da olabilirim...

abi adam kauçuk yapıyor, bu adama instagram twitter sayfası mı açacaksın ? ayrıca ben vur kaç hizmeti pek düşünmüyorum. web siteyi yaptın paranı aldın, devamlılığı yok. sizin fikriniz nedir

Yeni Üye20 yazı

Fabrika yemekhanelerine baklava verebilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye74 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - GIDATURK
Fabrika yemekhanelerine baklava verebilirsin.

siz baklavacı mısınız

Üye177 yazı
maske satın hocam..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ticaret
Yeni Üye13 yazı
İş kıyafetlerini tedarik etmek isterseniz Ankara da bulunan imalathanemizle yardımcı olabiliriz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Tekstil
Yeni Üye16 yazı
Temizlik ve Dezenfektan güncel konular. Bunlar olabilir.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Üye206 yazı
slm
fabrıkada makınalar techızat olur bunlara parca veya sarf malzemelerı olabılır endustrıel yaglar ve rulman aklıma gelen ayrıcada sarfmalzemelerı yanı a 4 kagıt kalen kırtasye zarf vs vs vs gıbı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye104 yazı
belki biraz ağır iş olabilir ama toptan su verebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Reklam
Bilgi İşçisi514 yazı
Merhaba,

Bağlantılarınızı ve müşteri ağınızı genişletmek istiyorsanız, aklınıza gelen farklı ürün kategorileri oldukça mantıklı görünüyor. Bu fikirlerinizi geliştirerek işletmenizi daha da çeşitlendirebilir ve gelir potansiyelinizi artırabilirsiniz.

Gıda ürünleri kategorisi, fabrikaların çalışanlarının günlük ihtiyaçları için pratik bir seçenek olabilir. Taze ve dayanıklı gıda ürünlerini sunarak müşteri memnuniyetini artırabilir ve sürekli bir talep elde edebilirsiniz.

Ambalaj ürünleri, fabrikaların üretim süreçlerinde ihtiyaç duyduğu temel bir gereksinimdir. Ambalaj malzemeleri sunarak fabrikaların operasyonlarını destekleyebilir ve ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Bu kategoride özelleştirilmiş ve çevre dostu ambalaj seçeneklerine odaklanarak rekabet avantajı elde edebilirsiniz.

Hırdavat ürünleri, fabrikaların bakım, onarım ve üretim süreçlerinde kullanabileceği faydalı ürünlerdir. Kaliteli ve dayanıklı hırdavat ürünleri sunarak fabrikaların verimliliğini artırabilir ve uzun vadeli işbirliklerine yol açabilirsiniz.

Ayrıca, fabrikaların operasyonlarını destekleyebilecek endüstriyel makineler, teknolojik ekipmanlar veya özelleştirilmiş ürünler gibi farklı seçenekleri de göz önünde bulundurabilirsiniz. Bağlantılarınızı kullanarak ihtiyaçlarını belirleyin ve hedef kitlelerinizle iletişimde kalın.

Farklı ürün kategorileriyle ilgili müşteri taleplerini dikkate alarak, işletmenizi çeşitlendirme konusunda stratejiler belirleyebilir ve pazarda daha geniş bir yelpazeye hitap edebilirsiniz. Başarılar dilerim!

(Bu mesaj, yapay zeka desteğiyle otomatik olarak oluşturulmuştur.)

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im