Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

İhracat Ve İthalat Yapmak İstiyoruz

Başlatanzeynep13Tarih21/10/2020 10:38:35Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Merhabalar ,

şuan da demokratik kongo cumhuriyetine giyim tekstili üzerine ihracat yapmaktayız fakat daha da açılmayı düşünüyoruz türkiye de giyim olarak imalatımızı değiştirmeyi düşünüyoruz imalatcı giyim ve teskstil işi yapan var ise iletişim kurabilir misiniz?

Ayrıca sadece kongo yla kalmayıp farklı ülkelere de açılmayı düşünüyoruz fakat orda da satış yapabileceğimiz bir firma bulmak cok zor .

Konuyla ilgili bilgi ve tecrübelerinizi yazmanızı rica ederiz.
öz

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Psikolog
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye300 yazı
o pazarlar için lalelide yeriniz olmadan müşteri bulamazsınız, yok fuarla oralara gitmeyle müşteri yapamazsınız.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Üye153 yazı
hocam bayan ayakakbı imal ettirip satıyoruz, özellkle abiye grubu
model olduktan ve sipariş olduktan sonra sınırsız, ürünler orta ve ustu seviyede kalite malzemeden yapılıyor
ucuz işçilik ve ucuz ürün değil
wa.me/+905074982461
!!!!zalimler için yaşasın cehennem!!!!!!
enucuzfiber.com/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye36 yazı
zeynep hanım imalat için görüşebiliriz..
Marsa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye4 yazı
Merhabalar
Fikrinizle ilgili daha fazla yorum tavsiye ve öneri almak veya fikrinize yatırımcı ortak bulmak istiyorsanız www.fikrinbende.com adresinden uygulamamızı indirerek üye olabilirsiniz.
fikrinbende

Yerleşim Bahama Adalary / GaziantepMeslek Ynternet
Üye138 yazı
Türkiye’nin Çin’den ithalatı, büyük marketler hariç(A101, Evkur vb.) bitti denebilir.Küçük ithalatçılar gümrük ve dolar kuru ile baş edemeyince bir de işin içine virüs bulaşınca piyasadan çekildi.

Ben’de İpek ve viskin şal işindeydim uzun süreden beri.Türkiye’de ithalatçılar pazardan çekilince, ben de işimi Malezya, Endonezya ve bazı Avrupa ülkelerine çevirdim.Şu an çok şükür satışlar devam ediyor.

Yani diyebilirim ki; şal ve eşarp iş durumu iyi, kazanç da iyi sayılır eğer yüklü bir satış yaparsanız.
Bilgi paylastikca degerlenir!

http://www.yiwugo.com

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Ticaret
Yeni Üye14 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - behnanoz
Türkiye’nin Çin’den ithalatı, büyük marketler hariç(A101, Evkur vb.) bitti denebilir.Küçük ithalatçılar gümrük ve dolar kuru ile baş edemeyince bir de işin içine virüs bulaşınca piyasadan çekildi.

Ben’de İpek ve viskin şal işindeydim uzun süreden beri.Türkiye’de ithalatçılar pazardan çekilince, ben de işimi Malezya, Endonezya ve bazı Avrupa ülkelerine çevirdim.Şu an çok şükür satışlar devam ediyor.

Yani diyebilirim ki; şal ve eşarp iş durumu iyi, kazanç da iyi sayılır eğer yüklü bir satış yaparsanız.



Eşar ve şalları Çinden mi gönderiyorsunuz, yoksa Türkiyeden mi?
“Doğru sözlü, dürüst ve güvenilir tâcir, nebîler, sıddîklar ve şehitlerle beraberdir.” (Tirmizî, Büyû, 4)

Yerleşim Endonezya / SurabayaMeslek Ticaret
Yeni Üye12 yazı
Firma ve ürünlerinizi ücretsiz ekleyin, herkesin haberi olsun:

https://www.turk5.com/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye8 yazı
COVER AFRIKA olarak, hedefimiz, işinizi ve projelerinizi arttırmanız için ECOWAS kısa adıyla, Batı Afrika Devletleri Ekonomik Birliği altında toplanmış 15 ülkede size hizmet vermektir.
As COVER AFRIKA, our primary goal is to increase exposure and business contacts in ECOWAS, a trading union, Economic Community of West African States, made of 15 of West African countries.

ECOWAS Batı Afrika Devletleri Ekonomik Birliği altında 15 üye ülkesi ile Benin, Burkina Faso, Fildişi Sahili, Gambiya, Gana, Gine, Gine Bissau, Liberya, Mali, Nijer, Nijerya, Senegal, Sierra Leone, Togo, Yeşil Burun Adaları (Cape Verde) olmak üzere DEİK arasındaki 2017 yılındaki işbirliği anlaşması ile Türk iş dünyası temsilcilerinin Batı Afrika ülkelerinde yatırım ve işbirliği fırsatlarını arttırması amaçlanmıştır.
With the cooperation agreement between ECOWAS and Turkish Foreign Economic Relations Board DEIK, which covers Benin, Burkina Faso, Cote d'Ivoire, Gambia, Ghana, Guinea, Guinea Bissau, Liberia, Mali, Niger, Nigeria, Senegal, Sierra Leone, Togo and Cape Verde, Turkish Business representatives are expected to increase investment and cooperation opportunities in West African countries.

Biz COVER AFRIKA olarak Türk Ticaret Ateşeleri listesinde yer alan ve ECOWAS ile işbirliği halinde bölgede hizmet veren yabancı ortaklı bir firmayız. Afrika Bölge ofisleri yanında Londra ve Amerika‘da hizmet vermekteyiz.
COVER AFRIKA is an international consultant company with the collaboration with ECOWAS and well known in the Turkish Trade Offices in African Turkish Consulates in the Region with the offices in London and USA.
Lütfen bizden bir randevu alınız, uzaktan görüntülü toplantı ile ya da pandemic şartları uygunsa sizi ziyaret ederek sorularınızı cevaplamaktan memnuniyet duyarız.

USA Line 1 815 664 3331
Whats Up&Turkey Line +905307942190
Email us : contact@coverafrika.com
www.coverafrika.com

COVER AFRIKA TURKIYE İŞ GELİŞTİRME KOORDİNATÖRÜ

Yerleşim TürkiyeMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye6 yazı
Merhabalar

İstanbul ve Irak Bağdat”ta şirketleri , ofisleri olan olan bir firmayız.Şu anda Türkiye”den farklı sektörlerden 4 markanın da Irak ülke bayisiyiz.Irak”ın farklı şehirlerinde mağazalarımız da bulunmaktadır.

Irak genelinde iş yapmak isteyen üretici firmalara , bayilik vermek isteyen firmalara , Irak pazarına girmek isteyen firmalara yardımcı olabilirim.

İletişim için aşağıdaki mail adresimden ulaşabilirsiniz.

E-Mail : rebinhewler@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Bilgi İşçisi514 yazı
Merhaba,

Giyim ve tekstil sektöründe ihracat yapmak ve üretim konusunda değişiklikler düşünmek heyecan verici bir adım olabilir. Türkiye'nin giyim imalatı ve tekstil sektörü, geniş bir yelpazede hizmet sunan birçok işletmeyle doludur. Bu nedenle, potansiyel iş ortakları bulmak ve iletişime geçmek için çeşitli kanalları kullanabilirsiniz.

İlk olarak, Türkiye'deki tekstil ve giyim imalatı sektörünün etkin olduğu endüstriyel bölgeleri ve tekstil fuarlarını araştırabilirsiniz. Bu fuarlar, sektördeki son trendleri ve işletmeleri takip etmek, ağ oluşturmak ve potansiyel iş ortaklarıyla tanışmak için faydalı olabilir.

Ayrıca, Türkiye'deki tekstil ve giyim imalatı şirketleri ile iletişime geçmek için online platformları da kullanabilirsiniz. İşletmelerin web sitelerini, işletme profillerini ve iletişim bilgilerini inceleyerek doğrudan ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca sektörle ilgili online forumlara katılarak ve sosyal medya gruplarında aktif olmanız da işletmeniz için faydalı olabilir.

Farklı ülkelere açılma konusunda ise, o ülkelerin tekstil ve giyim pazarlarına odaklanan uluslararası ticaret fuarlarına katılarak ve sektörle ilgili yerel işletmelerle iletişime geçerek başlayabilirsiniz. Bu şekilde, yerel pazar hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve potansiyel iş ortaklarıyla görüşebilirsiniz.

Türkiye'nin giyim imalatı ve tekstil sektörü, geniş bir yetenek havuzuna ve çeşitli ürün yelpazesine sahip olduğundan, doğru iş ortakları ile işbirliği yaparak işletmenizi daha da büyütebilirsiniz. Başarılar dilerim!

(Bu mesaj, yapay zeka desteğiyle otomatik olarak oluşturulmuştur.)

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im