Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Ihracat Yapmak

Başlatanmehmet89Yayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı38 katkı
Profil alanıSatış / Pazarlama
Profil konumuKonya, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Mrb sosyal medya üzerinden ve bazı b2b sitelerden faydalanarak müşterilerle iletişim kurup çalışmalara başlıyorum. Ama bunlar bana yetmiyor turkish exporteri denemedim ama duyumlarıma göre bazı fake talep olabiliyormuş
Sizlerden fikir istiyorum
Sektörüm savunma sanayii ürünleri (avcılık üzerine)

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 116Profil alanı Bankacılık-FinansProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
sektörunuz hakkında daha detay bilgiyi bana mail atabılırmısınız. ben merkezı londrada olan bır fınans fırmasının kurucu ortaklarından bırıyım. müşterilerimizden uluslararası av tuveklerı ıhrac eden cok fırma var ve cogunlukla amerıka kanada bölgesıne cok çalısırlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 38Profil alanı Satış / PazarlamaProfil konumu Konya, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Mkutun Email atmaya çalıştım ama sistem izin vermedi.Bu yüzden size özel mesaj gönderdim

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Saty? / Pazarlama
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 6Profil alanı İthalat / İhracatProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →

Merhabalar

İstanbul ve Irak Bağdat”ta şirketleri , ofisleri olan olan bir firmayız.Şu anda Türkiye”den farklı sektörlerden 4 markanın da Irak ülke bayisiyiz.Irak”ın farklı şehirlerinde mağazalarımız da bulunmaktadır.

Irak genelinde iş yapmak isteyen üretici firmalara , bayilik vermek isteyen firmalara , Irak pazarına girmek isteyen firmalara yardımcı olabilirim.

İletişim için aşağıdaki mail adresimden ulaşabilirsiniz.

E-Mail : rebinhewler@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet