Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Korona Sonra Türkiye’de İş Kurmak

BaşlatanansamYayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Yazaransam
Topluluk katkısı69 katkı
Profil alanıİthalat / İhracat
Profil konumuİstanbul, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Merhaba öncelikle herkese hayırlı işler diliyorum , Korona sonrası Türkiye’de nasıl yatırım yapılabilinir, yurtdışı kaynaklı iyi yatırımcı ortağım var, hangi alanda Türkiye’de yatırım yapabiliriz , fikirlerinize açığım şimdiden çok teşekkür eserim

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 116Profil alanı Bankacılık-FinansProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
merhabalar yazınızı ancak okuyabıldım. bizler londra merkezlı bır fınans kurulusuyuz. hala yatırımcınız varmı bılemıyorum ancak dedığiniz gibi ise size bazı reel ve güvenli getirisi olan iş modelleri sunabiliriz. ancak tahmın edersınız kı bu modelleri buradan degıl kontak kurarak anlatmayı tercıh ederız. hala ılgılenıyorsanız lutfen bıze dırek mesaj atınız göruselım. iyi günler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 262Profil alanı TicaretProfil konumu Antalya, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Size özelden bir iş fikri gönderiyorum.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 12Profil alanı Hazır giyimProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →

merhabalar. türkiyede yaşıyorum. sağlık, eğitim ve sosyal hizmet sektörü ile ilgili yıllık deneyimimiz var. yeni iş fikirleri yada iş fikirlerine ortaklık yapabilecek arkadaşlarla görüşmek isteriz. önceliğimiz sağlık turizmi ve sosyal hizmet alanları

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 33Profil alanı DiğerProfil konumu Kayseri, Türkiye

Profil bağlamını gör →
bende yeni iş kurma fikirlerine açığım. özel sektördeyim işimi kurup ayrılmak istiyorum. ( Yabancı dil+yurt dışı pasapart+ iyi derece bilgiyasar ve azda olsa birikim var)

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Di?er
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 26Profil alanı İthalat / İhracatProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Startupmarket.com gibi platformlarda yatırım arayan girişimcilerin sayısı her geçen gun artıyor.

Lojistik sektöründe hızlı büyüyen yatırımlar olabilir. Proptech yatırımları olabilir.

Ama çok acele etmeyin maalesef bedavadan biraz pahalıyız bedava olunca gelin yatırıma.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet