Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Doğal Gıda Ürünlerini Fason Yaptırma

BaşlatanUğurUliliTarih14/06/2020 16:28:35Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba
Bir arkadaşım doğal ürünleri kendi atölyesinde kendi markasıyla üretip satıyor. Tarım köy işleri vb bütün izinlere sahip. Kendim internet üstünden satış yapacağım. Ama kendi markamı kullanıp o atölyeye dolum yaptırıp satmak istiyorum. Vergi mükellefiyim. Gerekli yasal işlemler nelerdir. Bilgisi olan arkadaşlardan bilgi talep ediyoeum

Yerleşim Türkiye / AydınMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye73 yazı
vergi mükellefi iseniz yapacağınız işe dair gerekli nace kodunu güncelletin. Sadece vergi mükellefiyetinize ait adreste satış yapabilirsiniz. Dolumu farklı yerde yapsanız faturanızda kendi adresiniz olacak eğer dolum işini yaptığınız yer komisyon isterse komisyon faturasını da sizin adresinize kesecek. Ayrıca gıda işi ile uğraşacaksanız belediye ruhsatı gıda tarım il müdürlükleri izinleri esnaf veya ticaret odası kayıtınızın olması şart. İnternetten satışınızı yaparken e arşiv fatura kesebilirsiniz. Kira kontratınızı güncelleyin. Gerekli diğer destekler için destek sağlayabilirim smmm işi arz etmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye63 yazı
Üstad domates salçası var ev yapımı

Yerleşim Türkiye / KilisMeslek Di?er
Yeni Üye63 yazı

Üstad domates salçası var ev yapımı

Yerleşim Türkiye / KilisMeslek Di?er
Üye204 yazı
fason sözleşmesi yapacaksınız
izmir de bizim de bitkisel gıda takviyesi üreten tesisimiz var isterseniz arayabilirsiniz
0 553 963 43 35

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
Hatayda salça fabrikasında satış sorumlusu olarak çalışıyorum toptan salça satışı yapabilirseniz bu numaradan bana ulaşabilirsiniz 05302830676
Oktay

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye40 yazı
Zeytinyağı ihtiyacınızı tedarik edebiliriz.
Balıkesir /ayvalık soğuk sıkım taş kırma
05052179430
05052179430

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ymalat