Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çamaşırcafe Ne Dersiniz?

BaşlatanmuratbackTarih01/12/2008 22:23:04Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
Çamaşır yıkama ve cafe bir arada bunu aslında bi internet sitesinde dolaşırken ve fikir gerçektende çok hoşuma gitti özellikle yurtdışında yapılan bi kaç örneğinide gördükten sonra özellikle üniversitede tamam belki çamaşırhaneler açılmayı başladı ama biraz daha avrupayi bir şekil bence içine bir de cafe ve olması ve çamaşırları yıkanırken belkide arkadaşlarıyla bişeyler içip konuşabilmeleri sıkıcı olmayabilir.
Bu konudaki sizinde fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.
Bu arada özellikle yurtdışında yaşamakta kişilerin bu konu hakkında yani yurtdışındaki örneklerinin nasıl olduğunu paylaşabilirse çok memnun olurum..

Not..bu işe girmeyi gerçektende düşünüyorum ama aynen yurt dışındakiler gibi yani otomatlı çamaşır makinası ve kurutucu bunun için yardımcı olabilcek yurtdışı veya yurtiçi arkadaşlarında yardımcı olmalarını rica ediyorum
Saygılarımla
İyi Forumlar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Editör5590 yazı
İyi fikir ama yatırımı yüksek.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye76 yazı
Merhaba,
Ben 5-6 ay kadar önce bayağı düşündüm bu konuyu, koniksde de yazdım fakat çelişkili yorumlar gelince korktum biraz doğrusu. Çoğu arkadaş ülkemiz insanları böyle bir hizmeti düşünmez dedi. Küçük oteller , lokantalar, fabrikaları düşünerek işe girişmek daha doğru olabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
Umudunuzu kırmak istemem fakat, çeyiz meraklısı bir milletiz. Beyaz eşyalar dediğimizde aklımız duruyor. Yiyecekten fedakarlık ederiz fakat deterjana gelince en kalitelisi. Birdaha düşünün derim.
Pink Angela

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ev kadyny
Yeni Üye20 yazı
İlk aylarda meraktan iş yapılır. Sonraki aylarda cirolar düşer. Bir kaç ay sonrada batarsınız. Gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama artık beyaz eşya ucuz. Öğrenciye yönelik olarak düşünseniz bile; öğrenciler ikinci el bir makineyi max. 150 ytl ye alabiliyor.
Türkiye şartlarında iş yapamıyacağınızı düşünüyorum.Hele hele ilk yatırım maliyeti fazla olan bu işle.Onun yerine al sat yapsanız o parayı kısa zamanda geriye dönüşünü yaptırabilirsiniz.

Başarılar....

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Mühendis
Yeni Üye2 yazı
bence de yatırım maliyeti çok yüksek, geri dönüşü çok yavaş olur.

ama yine de merak ediyorsan http://www.tolkar.com.tr/ adresinden firma ile irtibata geçip, jetonlu tabir edilen makineler hakkında bilgi alabilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Matbaacy