Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Japonyaya Gitmek

BaşlatanbalicTarih30/11/2008 22:16:33Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye30 yazı

japonyaya gitmek isteyenlere her konuda yardimci olabilirim ilgilenenlere duyurulur
balic

Yerleşim Türkiye / NevsehirMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Yeni Üye30 yazı
kimsenin ilgisini cekmedi galiba
balic

Üye450 yazı
Sanırım bu restaurantı siz işletiyorsunuz. Başka bir başlık altında da 20.000 dolara japonyada iş fırsatı demişsiniz.
Sanırım bu restauranttan bahsediyorsunuz. İlgilendiğimden değil de sadece sesli düşünüyorum.
Niye satıyorsunuz,karlılık oranı düşük olduğundanmıdır,japonyada yaşamak zor olduğundan mıdır? neden?
Ayrıca restaurantın bir kaç fotosunu koyarsanız bence insanlar kafasında biraz daha canlandıracaklardır.
Birde madem siz işletiyorsunuz zaten son 3-6-9-12 aylık verilerini dökün.Kaç kişi çalışıtırp kaç porsiyon yemek verdiniz.Müşteri sayısı nedir.Karlılık nedir vs.
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye30 yazı

sınırlarınızı zorlayın
balic

Üye150 yazı
merhaba benım mail adresime mail atarmısnız.japonyada abim var.onunla gorusttum.sızın msn adresınızı vercegım ona
hfindik@hotmail.com
hüseyin

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Memur
Yeni Üye30 yazı
kari nedir japonyada yasamanin japonca ogrenmek etkin sosyal faliyetlere katilmak ileriye donuk birsuru dost edinmek ve para kazanmak diye ozetleye biliriz
balic

Yeni Üye30 yazı
herkese iyi bayramlar
balic

Yeni Üye30 yazı
selam onceki yazni gormedim ozurdilerim arkadasim japonyaya hangi ogrenci kimliginde gideceksin mastermi yoksa unuversiteye hazzirlikmi bursmu nedir japonya avusturalyalilarla belirli bir yasa kadar 6 ay olmak uzere bir anlasmalari var ama turkiyeyle bu sekilde bi anlasma yok master yapmaya gidersen zaten gittigin bolum uzerinden sana is imkani sagliyor yok unuverisite hazirliksa okulu aksatmadan calisabilirsin bu serbest okulu aksatiran visa iptal olabilir sarkadasim hangi sekilde gidecegini bana acarsan sana daha fazla bilgi verebilirim saygilar
balic

Yeni Üye30 yazı
arkadasim selamlar japonya da kanadadaki gibi bir sistem yok sanirim yinede senin icin daha detayli arastiracam oyle bisey olsa bile 3 ayda para kazanmak zor tanidik araciliginla 3 aylik is ve kalacak yer bulursan ozaman 1kac bin dolar biriktirebilirsin bence japonyayi uzun dusunursen para kazanabilirsin
balic

Yeni Üye30 yazı
tamam arastiriyorum saygilar hemserim
balic

Yeni Üye7 yazı
merhaba. japonyada çalışmak istiyorum. eğer ilgilenirseniz lütfen ulaşın bana. saygılar sunarım.
Editör

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Denizci
Yeni Üye30 yazı
herkesin yeni yili kutlu olsun
balic

Yeni Üye1 yazı
ben japonyaya gitmek istiyorum ingilizce biliyorum japonyada araba parcalama ve ev yıkma gıbı ısler varmıs sanırım ayda ne kadar kazanabılırım uzun surelı kalmak ıstıyorum bana bıraz yardımcı olursanız sevınırım
arif

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye1 yazı
slm daha önce japonyada 5 sene kaldım şu an türkiyedeyim samimi bir arkadasımla tekrar gitmeyi düsünüyorum bizimle gelecek 2 kişi daha varsa ilitişim kurabilirler 05547676676 telim dursun_coroglu@hotmail.com face adresim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye711 yazı
yaşasın nevşehir/kozaklı :) kozaklıdan hemşerilerime selamlar sevgiler Allah yolunuzu açık etsin...

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye153 yazı
merhabalar, japonyada yaşayan, iş yapan kimse varmı acaba ?
!!!!zalimler için yaşasın cehennem!!!!!!
enucuzfiber.com/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kamu sektörü