Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
merhaba arkadaşlar. üretim için kurulumu tamamlanmış, ( üretime hazır ) gerekli belgeleri alınmış,üretildiğinde sevk edilmek üzere ön siparişi olan ürünün imalatı için ortak arayışına girdim. Cazip ve kar oranı yüksek bu imalat için 200.000.tl sermaye koyacak ortak bulmak zor gibi. bu durumda küçük sermayeli çoklu ortaklık yapmayı düşünüyorum. bu konuda vereceğiniz fikirler benim için çok önemli. kosgep desteği var,talep var,kar yüksek,rakip yok,belgeler var, kısaca bir yatırım için gerekli olan her sorunun belgesi ve cevabı var. bu durumda üretime geçebilmek için nasıl bir yol izlemek gerek. sezon açılmak üzere olduğu için biran evvel başlamak gerek. sizce ne yapmak gerek.
YANLIŞ ANLAŞILACAK BİR CEVAP!!!!! HAYATIMDA YAŞADIKLARIM ŞUNU GÖSTERDİ. DÜRÜST BİR ORTAK BULAMIYORUM, DÜRÜST BİR ÇALIŞAN YOK DÜRST DÜRÜST DÜRÜST.... YAPILAN İLK İŞTE KAZIĞI ATAN VEYA GERÇEKTEN ÖZÜ SÖZÜ BİR OLANA 1 KURUŞLUK İMKAN SUNMAYAN ANCAK BEN SENİ KAZIKLAYACAM DİYE BAĞIRA BAĞIRA GELENE BÜTÜN KAPILARI AÇAN SONRA DÜRÜST DÜRÜST DİYE HAYIFLANAN HEP AYNI KİŞİLER. DÜRÜST BİR ORTAK ARIYORSANIZ HEM KENDİNİZİ HEMDE KARŞIDAKİ CİDDİ OALARAK BAĞLAYACAK KAYITLAR KOYUNUZ KAFANIZ RAHAT ETSİN. ÇALIŞTIĞINIZ HERKES VE SİZ DÜRÜST OLMAK ZORUNDA KLASIN.
!!!!zalimler için yaşasın cehennem!!!!!! enucuzfiber.com/
Turkiye icin kitlesel fonlama,ve ortaklasma tebligi yayinlandi bir Start-up fon kurulusuyla iletisime gec onlar seni yonlendirir. Is plani,sermaye girisi , pazarlama stratejisi vb.
Tekil bir arayis ve profesyonel yardimsiz isin biraz zor.
Kolay gelsin.
Pardus Food 10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg 93300 Aubervilliers/ France
~Sesini duyurmazsan farkında olamazlar... __________ Mobil Uyumlu Web Sitesi, Mobil Uygulama, E-Ticaret Sitesi , Anketler, Özgün Makale / İçerik ve Daha Bir Çok Uygulama Profesyonel Yazılım Ekibiyle Yapılır.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz