Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Ne İş Tavsiye Edersiniz?

BaşlatanfrozenTarih11/08/2019 21:37:14Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye33 yazı
Bir iş kurmak istiyorum.İzmir, karşıyaka, bostanlı civarlarında. Sizce ne is olabilir ne satmamı tavsiye edersiniz? Satis becerime güveniyorum ve yapacagım isin temiz ve kaliteli olcagını dusunuyorum. Soyle ayda 4,5 bin net kar getircek nasıl bir is tavsiye edersiniz?

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye25 yazı
sermayen ne kadar selam vatsapim +380505980312 ekelrsen
ooo eko global lojistik ltd

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye66 yazı
Merhaba gübre satışı yapabilirim diyorsanız görüşelim.
chemistabban

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Kimyager
Yeni Üye52 yazı

Bildiğin isleri yazar misin, ne bileyim ustaik el marifeti bilgisayardan anlarim gibi.bunun yani sira olmak istedgin yer yani hedefin neler.kararini rirken bu iki hedef sana yardimci olacaktir..eger hic bir meziyetin yoksa bi arkadas soyluyorum cay ocagi ac kesinlikle derim.en begenmwdigin bir yer bie gunde 300 cay satar.150tl havada karada kalir.ben stratejik bi hata yaptim. Ben isyerimi kurulu hale getirdim kiraya verdim.simdilik kiracim cok memnun.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Esnaf
Yeni Üye16 yazı
Genç bir arkadaşı çay ocagına bağlamak karlı bile olsa çok akılcı değil diye düşünüyorum
Satış becerine güvendiğini söylemişsin bu çok güzel birkaç sektör belirle nakit döngüsü iyi olan ve bunlara sıra dışı yeni ürünler bul ve pazarla
mesela kırtasiye okul kantinleri büfeler fotografçılar ve tobacco shopları müşteri grubu görebilirim dersen yeni bir kaç ürünü seninle paylaşabilirim
elbette biraz sermayeye ve pazarda aktif olmanı sğlayacak bir araca ihtiyacın olacak
umarım doğru bir iş edinebilirsin
başarılar diliyorum

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye11 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - zrn
Genç bir arkadaşı çay ocagına bağlamak karlı bile olsa çok akılcı değil diye düşünüyorum
Satış becerine güvendiğini söylemişsin bu çok güzel birkaç sektör belirle nakit döngüsü iyi olan ve bunlara sıra dışı yeni ürünler bul ve pazarla
mesela kırtasiye okul kantinleri büfeler fotografçılar ve tobacco shopları müşteri grubu görebilirim dersen yeni bir kaç ürünü seninle paylaşabilirim
elbette biraz sermayeye ve pazarda aktif olmanı sğlayacak bir araca ihtiyacın olacak
umarım doğru bir iş edinebilirsin
başarılar diliyorum

*
*
*
*
++++
Amazon Seller & Coach B2B/B2C

Yerleşim Çin / GuangzhouMeslek Ythalat / Yhracat