Üye Toplam 216 yazı |
|
kurtxxx Üye Toplam 216 yazı | 10/08/2009 : 13:16:34 ![]() Çok yorgun çok yalnız olabilirim AMA ASLA ÇARESİZ DEĞİLİM... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
prodigyyy Yeni Üye Toplam 13 yazı | 11/08/2009 : 02:44:13 ![]() çünkü bekledikçe ağırlaşıyor osmancik pirinci ile et suyu kullanılıyor Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğrenci |
kurtxxx Üye Toplam 216 yazı | 11/08/2009 : 11:44:24 ![]() Evet normal ayçiçek yağı(bol miktarda) Çok yorgun çok yalnız olabilirim AMA ASLA ÇARESİZ DEĞİLİM... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
prodigyyy Yeni Üye Toplam 13 yazı | 13/08/2009 : 22:27:08 ![]() bende duşunuyorum iç anadoluda yapmak ama sen boyle zor falan yazınca birden gözümde büyüdü iş :) Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğrenci |
kurtxxx Üye Toplam 216 yazı | 14/08/2009 : 01:13:30 ![]() Sokak pilavı içine her ne konuluyorsa tane tane oluyor ve tadı asla evde yapılan pilava benzemiyor. Çok yorgun çok yalnız olabilirim AMA ASLA ÇARESİZ DEĞİLİM... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
kurtxxx Üye Toplam 216 yazı | 14/08/2009 : 01:15:06 ![]() Çok yorgun çok yalnız olabilirim AMA ASLA ÇARESİZ DEĞİLİM... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
adamınbiri Yeni Üye Toplam 1 yazı | 17/09/2009 : 23:48:35 ![]() Arkadaşlar Ben bu işe seyyar arabada değilde kendi aracımla girmeyi düşünüyorum yalnız Belediyeden ruhsat alma kısmında bilgiye ihtiyacım var acaba seyyar satıcı ruhsatı almak zormudur belediye böyle bir iş için verir mi ruhsatı? bilgilendirirseniz sevinirim Yerleşim : Türkiye / İst | Meslek : Gıda |
vefa01 Yeni Üye Toplam 1 yazı | ![]() ![]() vefa___01 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Gıda |
kurtxxx Üye Toplam 216 yazı | ![]() ![]()
Yeriniz tam olarak nerede acaba? Çok yorgun çok yalnız olabilirim AMA ASLA ÇARESİZ DEĞİLİM... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
lionsxxx Yeni Üye Toplam 13 yazı | ![]() ![]()
Yerleşim : Türkiye / Bolu | Meslek : İletişim |
lionsxxx Yeni Üye Toplam 13 yazı | ![]() ![]()
Yerleşim : Türkiye / Bolu | Meslek : İletişim |
fikretsofu Yeni Üye Toplam 1 yazı | ![]() ![]() pilav işi gayet kazançlı bir iş yeterki şeklin ve yerin iyi olsun ayrıca devamlılıkta önemli. ben bu işle uğraşmaktayım hem kendi tezgahım var hemde bu işi toptan kilo ile yapıyorum. bu işi yapmayı düşünen arkadaşlarada hem fikir hemde pilav olarak yardımcı olabilirim rumeli pilav Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Gıda |
feridun90 Yeni Üye Toplam 1 yazı | ![]() ![]()
ben bu işi yapmak istiyorum belediyeden izin nasıl oluyor acaba Yerleşim : Türkiye / bolu |
gresp Yeni Üye Toplam 23 yazı | 11/05/2012 : 04:41:13 ![]() ŞUANDA ANADOLU YAKASINDA 4 ADET PAZAR BAĞLANMIŞ DURUMDA YANİ ZABITA İLE İLGİLİ BİR PROBLEM YOK BU İŞLE İLGİLENEN VARSA SIFIR PİLAV TEZGAHI VE 20 KİLOYA KADAR PİLAV PİŞİREBİLME KAPASİTESİNE SAHİP MUTFAK GEREÇLERİYLE SATILIKTIR İLGİLENENLER MESAJ ATABİLİRLER... Yerleşim : Türkiye / İstanbul |
cofala Yeni Üye Toplam 1 yazı | ![]() ![]() arkadaşım ben istanbulda seyyar pilavcıyım pilavı da kendim yapıp satıyorum sormak istediklerini bana yazabilirsin mbaş77 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf |
theviLLain Yeni Üye Toplam 63 yazı | 12/11/2012 : 20:29:16 ![]() .............mun memleketinde adalet yokmu, malesef yok..... sokakta pilav satan adama bile mafya dadanırmı yahu...... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Medya |
bangkok.fatih Üye Toplam 338 yazı | Turkiyede ilk.. 20 gun egitim Tayland Bangkok da. 2 takim ekipman (ocak, teflon, aletler ..) klimali lcd tv li buzdolapli otelde konaklama stajyer vizesi, tercumanlik, rehberlik 5 gun bangkok gezisi 8.000 USD Ucak bileti haric. iki kisi katilabilirsiniz. Bangkok / Tayland ilgilenenler lutfen iletisime gecsin... sykpe: bangkok.fatih +66904949165 http://www.youtube.com/watch?v=VFZ9lKyB3Yw google resimden veya youtube dan JAPANESE CREPE diye arama yapabilirsiniz. Yerleşim : Tayland / Bangkok | Meslek : Gıda |
05oktay Yeni Üye Toplam 1 yazı | 16/11/2012 : 01:44:57 ![]() cofala banada bu pilav işi konusunda yardımcı olabilirmisin öncelikle arabayı nereden temin edebilirim nekadara ikincisi pilav yapımı hakkında yardımcı olabilirmisin acaba. 0505 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
smcyln Üye Toplam 105 yazı | 16/11/2012 : 23:08:40 ![]() arabada pilav işini yapanlar kızacaklar bana kesin tarifini verdigim için :):): arkadaşım ilk önce bi fırın ayarlaman gerekiyor yanlız fırının odun ateşinde ekmek pişirmesi gerek,büyük hayvan kellesi alacaksın tencereye koyup bu fırında kaynatıp pişireceksin yanlız tencere ateşe yakın olmuyacak yavaş yavaş pişecek,kellenin bütün yağı tadı tencerenin içindeki suya karışınca o suylada pilav yapacaksın,bu piyasada en fazla iş yapan pilavcılar bu şekilde pilav yapıyo haberin olsun :):):) smcyln Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mobilya |
ist_altan Yeni Üye Toplam 3 yazı | ![]() ![]() mrb arkadaşlar uygun fiyata nohutlu pilav artı haşlanmış tavuk verilir tüm seyar pilavcılara duyrulu 05435395707 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
osmanlı tugayı Yeni Üye Toplam 1 yazı | ![]() ![]() pilav konusunu bir kaç aydır bende takipteyim,ayrıca büyükşehir belediyesi şişli belediyesinden zabıta daire başlanlığına kadar, ayrıca onlarca pilavcı ile dostluğum var her ayrıntıyı öğrendim... gündüz zabıtayı bağlayıpta yapabilenler muazzam paralar kazanıyor.... Yerleşim : Türkiye / İstanbul |
kurtxxx Üye Toplam 216 yazı | 14/09/2014 : 23:53:14 ![]() Vay be 6 sene önce yazmıştım yazım hala gündemde, siteye rastgele bakayım demiştim yeni gördüm:) Çok yorgun çok yalnız olabilirim AMA ASLA ÇARESİZ DEĞİLİM... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
tcoalngsau Üye Toplam 220 yazı | 18/08/2015 : 00:18:42 ![]() sayın kurtxx sanırım pilav işini yapıyorsunuz..nasıl durumlar? Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Diğer |
kurtxxx Üye Toplam 216 yazı | 29/08/2015 : 22:24:05 ![]() Maalesef bu ise girmek nasip olmadı şimdilerde gözleme isi yapmayı düsünüyorum Çok yorgun çok yalnız olabilirim AMA ASLA ÇARESİZ DEĞİLİM... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
koruma0 Yeni Üye Toplam 1 yazı | ![]() ![]()
slm Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
aydin67 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 24/08/2016 : 14:18:24 ![]() arkadaşlar merak ettim pilav ayrı yerde yapılıp tezgaha kı getiriliyor.yoksa bu tezgah üzerindemi yapılıyor birde pilav bittikten sonra pilav tepsisi çıartılıp yıkanıyormu selamlar temiz mal ile temiz üretim Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : İmalat |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
iyis.in! . keyf.in . gezin.in . gelisim.in © 2000-2018 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |