Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Evcil Hayvan Mama Üretimi

BaşlatantorenTarih17/06/2019 13:04:00Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Merhabalar,

Köpek ve kediler için mama üretimi yapmak istiyoruz. Bizim için fason üretim yapacak fabrikaları araştırıyorum. Mamanın kaliteli olmasını istiyoruz, onlineda da satış yapacağız aynı zamanda ürünün petshop ve marketlere pazarlamasıda yapılacak. Hem üretim hemde pazarlama konusunda bize yardımcı olabilecek fikir verebilecek veya belkide ortak bişeyler yapabileceğimiz arkadaşlar arıyoruz. İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye103 yazı
Merhaba sayın toren , Bu konunun başlığı bana bir gözlem ve de anımı hatırlattı yararlı olur mu bilmiyorum ama gene de paylaşayım :) yurtdışına ilk çıktığımda bir markette alışveriş yapmış sırada bekliyorum önümde insanlar vardı salatalık bir tane alınmış, domates bir tane alınmış , Temel gıda ihtiyaçlarından hemen hemen birer tane almış İnsanlar var tabi Türkiye’den alışmışız kilo kilo almaya biraz tuhafıma gitti :)) Yalnız tek bir şey vardı kedi ve köpek mamaları onlar koli koli ve de kilo kiloydu :) İhracat odaklı olursanız güzel bir şeyler yapacağınıza inanıyorum ..

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye11 yazı
Merhaba, evtet hem yurt içi hemde yurt dışı pazar zorlanacak. Dövizin artışıyla fiyatlarımız oldukça makul. Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Serbest meslek
Editör5590 yazı

Kendine tek salatalık alıp kiloyla köpek maması alan insan evlatları artık bizim memleketimizde de var.

Güzel bir fiyat ve güzel bir ambalajla online reklam bassa iç piyasa da çılgın satış yapılır.

Kapıya gelmesi harika bir şey. Bir sürü parası olup markete gitmek istemeyen o kadar çok insan var ki . . .

Kedi köpek maması üretimi çok güzel fikir. . .
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye103 yazı
Sayın akın Selçuk’un dediği gibi artık bizim ülkemizde de var öyle insanlar. Bencede güzel fikir tez zamanda şartlarının olgunlaşıp harekete geçmen dileğiyle sayın toren ! Ha bu arada haberleri artık Cüneyt Özdemir’den izliyorum Geçenlerde onun Şöyle bir başlığı olan videosunu izlemiştim köpek boku toplamanın faydaları:) İzlemenizi tavsiye ederim

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Di?er
Üye407 yazı
açıkçası uzun zamandır benim de aklımda olan ama üstüne düşüp de yeterince araştıramadığım bi konu.
umarım başarılı olursunuz.
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye11 yazı
Teşekkürler. Sürekli araştırıyorum çoğu fabrika fason üretim yapmıyor çoğunun kendi markaları var. Birkaç firma ile yürünebilir duruyor.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Serbest meslek