Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Kücük- Orta Ölcekli Üreticiler İcin Avrupa Pazari

BaşlatanAvrupadangirisimciYayınlandıYorum11

İlk mesaj
Merhaba arkadaslar, Londra da yasiyorum hali hazirda Hollanda ve Almanya pazarlari ile aktif baglantilarim bulunmakta ; yurtdisi pazarlarinda satilmak üzere toptan el isi ürünler bakmaktayim . Örnek verecek olursam el isi ahsap, deri, recine ( resin ) vb hammaddelerden üretilmis kolye, bileklik, küpe, cüzdan, carik , örgü corap vb ürünler.

Yerleşim İngiltere / LondraMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
bana ulaşır misiniz. hediyelik eşya üretimiyle uğraşıyorum
mali.abas@yahoo.com
Best Regards

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Elektrik / Elektronik
Tanıdığım bir usta hakiki deri üzerine el işi olarak çanta vb. ürünler üretiyor. Ürünleri iyiyse yakın zamanda anlaşarak fotoğraflayıp internet ve yurtdışı pazarına girebiliriz. Tabi elinde fazla ürün yoktur elişi yaptığından toptan değil perakende-az adetli olabilir. Yine de bir mail adresi yazarsanız ürünleri fotoğraflarsam atabilirim. htburs61@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet

ben finlandiyadayim el yapimi uretim yapan varsa bana mail atabilir toptan almak istiyorum ayer kalitesi yukseksi mail addresim
hawkar_tkd@hotmail.com
havkar

Yerleşim Finlandiya / HelsinkiMeslek Ticaret
ben finlandiyadayim el yapimi uretim yapan varsa bana mail atabilir toptan almak istiyorum ayer kalitesi yukseksi mail addresim
hawkar_tkd@hotmail.com
havkar

Yerleşim Finlandiya / HelsinkiMeslek Ticaret
Merhabalar;
Şirketimiz Bursa'da %100 el işçiliği ürünler yapmaktayız.
Ürün çeşidimiz;
Çini Takılar; Bunlar Yüzük, Metal Bileklik, İp bileklik, Küpe ve Kolye,
Ahşap Reçine Üzerine Olan Ürünlerimiz; Kolye, Yüzük ve Küpe. Ayrıca Bileklik Üretimine Bu Ay Sonu İtibari İle Başlayacağız.
Boncuk Örme Ürünler; Kolye, Yüzük, Bileklik ve Küpe.
Yukarıda bahsetmiş olduğumuz Çini Takılar, Ahşap Reçine Ürünler ve Boncuk Örme Ürünlerinin Tamamını Kendimiz İmal Etmekteyiz.
Ay Sonuna Kadar Türkiye Genelinde Perakende Satışlarımızda Başlayacak. Saygılarımla.
İletişim :
E-Mail: sales@seyirevimarketing.com
Whatshapp: +90 543 202 78 08
www.ucuzcubakkal.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Merhaba
Çocuk giyim düşünürseniz görüşmek isteriz. Yerimiz Bursa' da.
cetinel@ hotmail.com.tr
Cetinel

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Merhabalar,
Bambu havlu , bambu corap , yastik yuzu, tshirt, sirt cantasi , mont ve bebek tekstili urunleri yaptirmak icin kucuk ve orta olcekli fason firma aramaktayiz.

Yerleşim Yngiltere / LondraMeslek Mühendis
Merhaba + baharat 3 palet var + cafe makinasi15 yeni dükkanlar icin + Sicherheitsschuhe 42/46 -6000 adet var . + 500gr paketler de tavuk baharati 500kg var + türki yeden hali Tir var.+ Dron Kamarali komandali cocuklar icin komandali Oyuncak arabalar 1000 cesit orjinal kartonda mit Rechnung

Yerleşim ALMANYAMeslek Saty? / Pazarlama
Merhabalar yazınızı okumuştum isterseniz ahmetyenicare@gmail.com dan iletişime geçebilirsiniz. Bir tanıdığım hakika deri bilekleri el işçiliği ile üretmektedir. Detayları mail adresimden görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Avrupadangirisimci
Merhabalar,
Bambu havlu , bambu corap , yastik yuzu, tshirt, sirt cantasi , mont ve bebek tekstili urunleri yaptirmak icin kucuk ve orta olcekli fason firma aramaktayiz.

sizle üretici olarak çalışabiliriz
depomuz almanya baden de fabrikamız istanbulda
az adetli numune veya butikler için üretim yapıyoruz
detaylar için 00905446018886
turkaline.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - turkaline
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Avrupadangirisimci
Merhabalar,

sizle üretici olarak çalışabiliriz
depomuz almanya baden de fabrikamız istanbulda
az adetli numune veya butikler için üretim yapıyoruz
detaylar için 00905446018886

merhaba, ürünlerinizi görebilecegim bir internet sayfaniz varmi ?

Yerleşim Yngiltere / LondraMeslek Mühendis
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet