Yeni Üye Toplam 6 yazı |
|
selimle Yeni Üye Toplam 12 yazı | 19/07/2017 : 12:49:59 ![]() Merhaba denizebru, Kargo işlemlerini nasıl yapabilirsin tam olarak bilemiyorum ama size Tekstil Sanayi'nin web adresini yazayım. Bu siteden tüm tekstil giyim ürünleri ile ev tekstili ve tekstil makineleri ile satılık devren kiralık tekstil atölyeleri ve fason dikim yapan yerlere ulaşabiliyorsunuz. Sizin için web adresini yazıyorum http://www.tekstilsanayi.com/ Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
Fd44 Üye Toplam 103 yazı | Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Diğer |
hakany5 Yeni Üye Toplam 83 yazı | 22/07/2017 : 11:44:48 ![]() deniz ebru öncelikle yapmanız gerek ürünü nasıl almanız değil amerikaya kota var sanırım , amerikadan bir gümrükçü bulmanızı tavsiye ederim ona göre hareket edin yoksa çok zarar edebilirsiniz Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : İthalat / İhracat |
MehmetSelvi Yeni Üye Toplam 8 yazı | 23/07/2017 : 16:26:44 ![]() mehmetselvi10@gmail.com Tel : +905052715438 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
kırcalı Yeni Üye Toplam 15 yazı | 24/07/2017 : 21:18:30 ![]() UPS her daim 1 numara! UK Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Emekli |
navlun Yeni Üye Toplam 4 yazı | ABD için hava kargo çok fazla maliye doğuracağından mecburen denizyolu tercih edilmeli. Deniz yolunda MSC gemi acantesi,Arkas,Fevzi Gandur,Seagoline gibi şirketler tercih edilebilir. Ancak ABD gümrük işlemleri biraz sıkıntılı olduğundan önceden ihraç edilecek ürünleri araştırmasını yapmak gerekir aksi halde ithalatı esnasında sorun yaşayabilirsiniz. bu konuda ABD de gümrük işlemlerini yapacak şirketle görüşmeniz gerekecektir. bilginize, Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ulaşım / Taşımacılık |
MehmetSelvi Yeni Üye Toplam 8 yazı | 06/08/2017 : 14:17:27 ![]() Merhabalar. İstanbulda bay bayan jeans imalatımız var, ihracat konusunda müşteri potansiyeli olan bizi yönlendirebilecek ya da beraber çalışabileceğim arkadaşlarla irtibat kurmak istiyorum. İlgilenen arkadaşlarla görüşmek isterim. Markamız esvinajeans, facebook ya da web sayfasından modellerimizi inceleyebilirsiniz tel +90 5052715438 mehmetselvi10@gmail.com https://www.facebook.com/esvinajeans/?ref=aymt_homepage_panel mehmetselvi10@gmail.com Tel : +905052715438 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
Beyse tex Yeni Üye Toplam 2 yazı | 13/08/2017 : 15:10:55 ![]() merhaba avrupaya tekstil ürün leri ev tekstil ihrac ediyorum isterseniz yardımcı olurum Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Tekstil |
denizebru Yeni Üye Toplam 6 yazı | ![]() ![]()
Tesekkur ederim, inceliyorum. Yerleşim : ABD / Pennslyvania | Meslek : Çevirmen |
Amerikada cok iyi ama Turkiyede pek olumlu not almamis. gene de lsiteye ekledim. Tesekkur ederim Yerleşim : ABD / Pennslyvania | Meslek : Çevirmen |
Uyardiginiz icin tesekkur ederim. Dis ticaretle ilgili devletin kendi resmi sitesinden arastirip emin olacagim. Umarim sorun yasamam.tekrar tesekkurler. Yerleşim : ABD / Pennslyvania | Meslek : Çevirmen |
Bdagdelen Yeni Üye Toplam 13 yazı | 20/08/2017 : 23:02:57 ![]() Türkiye'de Toptan takım elbise damatlık tek ceket imalatı yapmaktayız. Bilgi için mesajla iletişime geçebiliriz. İyi çalışmalar. Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Tekstil |
Hasan99 Yeni Üye Toplam 37 yazı | 15/12/2018 : 15:58:17 ![]() Selyam herkeze kargo isiylen ugrasiyorum biliyorum ki kargonus Turkiyede pahali cunku kapidada odeme var bazen cikis yapamiyorlar bazi malar size bir yontem cozumu var kimin kargosu varsa Avrupada bana yazsin Email.office.sevina@gmail.com Yerleşim : Bulgaristan / Shumen | Meslek : Satış / Pazarlama |
değişimtekstil2 7 Yeni Üye Toplam 21 yazı | 08/02/2019 : 21:16:52 ![]() Uygun fiyata çocuk takımı, çocuk swit, büyük swit kompak kumaş penye ciddi alıcılar 05392789864 numaradan ulaşabilir. Fason üretim yapılır. Yerleşim : Türkiye / Gaziantep | Meslek : Tekstil |
Bambu Yeni Üye Toplam 5 yazı | 30/03/2019 : 13:00:12 ![]() Havlu,Bornoz ,Peçete,Peştemal, Nevresim üzerine yardımcı olabilirim. Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Ticaret |
pinpin1986 Yeni Üye Toplam 1 yazı | ![]() ![]()
Merhaba Bambu, Havlu ihracatıyla ilgiliyim ve San Diegoda yaşıyorum. Benimle iletişime geçerseniz sevirim. pinpin1986@hotmail.com Sevgiler Yerleşim : ABD / San Diego | Meslek : Serbest meslek |
sevennaypamcott on Yeni Üye Toplam 3 yazı | 06/12/2019 : 12:03:35 ![]() amerika depodaki havlular merhabalar, bir sene önce America Amazon.com'da satılmak üzre Denizli'de 3 konteyner A++ havlu yaptırmış bulunmaktayım. Ancak perakende sektörünü bilmemem, saat farkı ve amazon e-ticaret sektörüne yabancı olmamdan kaynaklı başarısızlıkla karşılaşmış bulunmaktayım. ürün kalitemin yüksek standartlarda olmasına güvendiğimden dolayı size ulaşmak istedim. Havlularımız 100% Ege pamuğundan yapılmış ve 100% naturel ürünler kullanılmıştır. 3 konteyner ürünüm şuan Louisiana'daki depomuzda bekliyor olmasından kaynaklı sizden bu konuda yardım rica etmekteyim. ürünlerimi maliyetinin çok altında elimden çıkarmak istemekteyim. sizden yardımınızı rica eder, ilginiz için şimdiden teşekkür ederim. saygılarımla Seven Nay Daşlıçay www.egetolia.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
Big Boss Üye Toplam 241 yazı |
Ne durumda ürünleriniz? Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Satış / Pazarlama |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |