Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Toptan Mal Alacak Yer Arıyorum

BaşlatanOndoliTarih30/05/2019 18:55:59Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye24 yazı
Turizm bölgesinde pazarlamasını yapmak üzere spot yada normal Gıda - Hediyelik - Bujiteri - Deniz
Ürünleri ve İtriyat toptanı yapmak istiyorum Ama genel toptancıların dışında pek bildiğim yok.Çevremdeki büyük firmalar spot mal alıp satıyor daha iyi kazanabilmek için.Bağlantıyı nasıl kuruyor sistem nedir onu çözemye çalışıyorum.Yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa görüşmek isterim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mimar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye1 yazı
Merhaba gıda üretici firma yada o ildeki bayisi ile direkt görüşüp spot ürün alabilirsin olmadı bayide ki plasiyer ile bağlantı kurun ..plasiyer uygun fiyat oldukça size haber verir
Son durak... zirve

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
Yeni Üye35 yazı
Merhabalar Çini Bileklik, yüzük ve kolye üretimi yapıyoruz ilgilenirseniz eğer ürünlerin resimlerini size gönderebilirim.
www.ucuzcubakkal.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye16 yazı

Resim fiyat bilgisini mail olarak gönderebilirmisiniz ? yusufesenkal@hotmail.com
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hasanaydemir
Merhabalar Çini Bileklik, yüzük ve kolye üretimi yapıyoruz ilgilenirseniz eğer ürünlerin resimlerini size gönderebilirim.

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Grafiker
Yeni Üye40 yazı
HEDİYE kutuda zeytinyağı düşünebilirsiniz. İlgilenirseniz
05052179430
Balıkesir
05052179430

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ymalat
Yeni Üye12 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hasanaydemir

merhaba katalog var ise eğer fiyatlı toptan için bende alabilirmiyim emrah.0263@gmail.com
Gömleğin yakışacağı kadınlar olduğu gibi , eteğin yakışacağı erkeklerde var maalesef ....

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Ynternet