Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Satış Konusun Da Yardım Ve Tavsiyelerizi Beklerim.

Başlatanmescoer34Tarih27/03/2019 01:20:12Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye36 yazı
Selamünaleyküm değerli form üyeleri kardeşlerim herkese hayırlı işleriniz olsun der ben Mesut tekstil imalatçısıyım ist.35 senelik terrübeye sahibim yıllarca fasonculuk kendi ürünlerimi ürettim 52 yaşındayım emekli olduktan sonra aktif olrak üretim yapmadım sıkıldım bizler çalışmaya alışkınız boşta duramadım şimdi tekrar dan başlayacağım hayrlısıyla küçük bir atelye olacak 6/7 maknalı genel penye lacost eşofman altı yağmurluk gibi vs.veya siparişe göre ürütim yapmayı plnlıyorum makinaları aldım dükkan hazırlanıyor beinm siz lerin değerli tavsiyelerini çok önem siyorum ürettiğim ürünlei nasıl satabilirim birkaç müşterim var yetersiz foto layım sizlere sunacağım .

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye2 yazı
Abi bana kesinlikle ulaş 0530 892 73 00

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ö?renci
Yeni Üye72 yazı
ürünlerinizi fotoğraflayın, xml ayarlayın ve instagram butikleri ile iletişime geçin. Aynı sektörde olduğunuz e ticaret siteleri ile iletişime geçin. Toptan satmak yerine butikler adına kargolar (Drop shipping) yaparsanız elinizdeki butik sayısı arttıkça satışlarınız artacaktır.
İnstagram butik ve e-ticaret danışmanılığı.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Reklam
Yeni Üye16 yazı

Selamlar
hkaraarslan35@hotmail.com
Bana yazarsanız fıkırlerimizi paylaşırız . Elinizde resimlerde varsa gonderırsenız iyi olur . Basic tişor penye ve lacost tutu ama kalıteli olmak üzere ilgileniyorum .
Kolay gelsın

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm