gelecegin yeni ve eski patronlarini ariyom.
uzun zamandir dusundugum genis capli yurt disi ticareti ve cok ulkeleri kapsamina alan bir ticaret birligini kurmak icin sizlere ihtiyacim var.
turkiyedeki her turlu,,,, textil imaltcilarina,,, sebze ve meyva ureticilerine,,, insaat malzemeleri ve makina ureticilerine,,import -export culara ,, bilgisayar programcilari,,
isletmecilkte uzmanlar,, kuruyemis vb ihracat etmek ,, iyi derecede yabanci dil bilen ,, yurt disina seyahet etmelerine mani hali olmayanlar, bankaci ve finans uzmanlari,,, az, cok maddi imkanlari ile gelecegin birlik gurubunda kendi isini yapmak isteyenler,,, isim var ,cevrem var,imkanim var ama kriz sebebi ile zorluk cekiyom diyenler,,,, insaatcilar ,,mimar ve muhendisler,,, akilli ve yetismis girisimci ogrenciler..
dunyani her ulkesinde yasayan is ve ticaret yapan veya yapmak isteyen kisiler .. kisa vadeli sabit projeleri olanlar
vs.... vs .... vs... arkadaslar size sesleniyom ve sizleri ariyom.
dunyaya acilmanin zamani geldi . nerde olursan ol onemli degil.... sadece kendi isini ve ticaretini yap.
dunyanin pek cok ulkesinde sirketlesme sisitemi ve bir cati altinda bulusmak en iyi imkanlari saglamaktir..ticaret kadar kolay olmayan sey yoktur, pek cok ulkelerde su an firsatlar ve imkanlar vardir gelin bunu degerlendirelim.cok az sermaye ile. ben sizlerden para istemiyom bana da ortak olun demiyom.ama belli bir cati altinda birlesip birbirimize yardimci olalaim el ele tutalim. bu sitede cok yazi goruyom ,
( malim var satamiyom ) , urunum var pazar ariyom .malimi en iyi imkanlarla yurt disina export yapip kendime ve devletime faydam olsun diyorsan gelin goruselim herkesin durumuna gore yol ve ortam bulabilirim.pazar acar imkanlar saglarim,
yurt disi seyahetlerini vize sorunlarini ortadan kaldiririm...
dukanda oturup bu hafta nerde nasil kimle konusupta kime mal satayim diye kara kara dusunmeyin..bende imkan ve akil cok ama bu isler bir kisi ile olmuyo herkes kendine duseni yapar isinin pesinde kostursa dunyanin en buyuk sirketlar gurubu kurulabilir.tabi bir gunde degil baslamk icin bu sitedeki kisiler yeterde artar bile.hem ortaklasa calisalim hemde herkes kendice calissin,kimseye zarari yok ama faydasi var.
hem isini yap hem yurt disi baglantin olsun ,hemde yurt disinda serbest dolasim ve oturumun olsun,aklina bir sey takilip sormak istediginde cevrende sana yardici olacak kisilerin olmasi herhalde kotu degil....isi ticareti olanlarin isi ticareti artsin olmayanlara yeni imkanlar saglayacak akil bende niye biliyomusunuz, yillarin vermis oldugu tecrube
iste para ile alinmaz zamana ihtiyac var ve yasamak.
konu acilmisken ( istanbulda bir fikir dogdu ) yorumunda
bulusup degerlendirirsek pek cok baslangici asmis oluruz ,zaten fikir ve dusunce ayni katilmak isteyen arkadaslarin ortami ve durumuna gore cozum bulabilirim, birbirimize yardim edebiliriz iste firsat yok ben sade kendim egoistim kendimce yapacam dersende iyi calismalar ve basarilar dilerim..