Yeni Üye Toplam 8 yazı |
|
Haliltütenk Yeni Üye Toplam 5 yazı | 27/02/2019 : 00:44:03 ![]() Yerleşim : Türkiye / İstanbul |
Altan-2017 Yeni Üye Toplam 5 yazı | 27/02/2019 : 11:33:22 ![]() Ukrayna / İthalat / İhracat / Yatırım Danışmanlığı / Oturum Alma Yerleşim : Ukrayna / Kiev | Meslek : Danışmanlık |
thesisinternati onal Yeni Üye Toplam 18 yazı | Merhaba, Mermer, residue wax (parafin türevi), bitüm ve elyaf (viatop muadili yol inşaatında kullanılmakta) ürünlerimiz mevcut. Dilerseniz mesaj atabilirsiniz. thesisinternational.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
barishank Üye Toplam 432 yazı |
merhaba özelden yazdım, bitüm ile ilgili Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Mühendis |
K4D1R Yeni Üye Toplam 7 yazı | 01/03/2019 : 18:42:36 ![]() Merhaba inşaat malzemeler konusunda yardımcı olabilirim 1. kalite ve garantili uygun fiyat olarak temin edebilceğim ürünler PARKE ( Laminat , Lamine , Masif ) MERMER SERAMİK ( 60*60 60*120 120*240 istenilen renk ve metrajda ) ürünlerin tamamı yerli üretim olup türkiye hollanda adres teslimi veya liman teslimi olarak gönderiyoruz fiyat olarak hollanda piyasasına göre 3 te 1 oranında uygun olarak alabilirsiniz Çoktan az, Azdan Çok.. Yerleşim : Türkiye / Gaziantep | Meslek : Esnaf |
koeln Üye Toplam 131 yazı | Buraya yazmanizi tavsiye ederim: https://www.turk5.com/forum/ Türk İş Dünyasının Buluştuğu Platform. https://www.turk5.com/forum/ Yerleşim : ALMANYA / Köln |
Tarık 40 Yeni Üye Toplam 5 yazı | 01/03/2019 : 23:13:41 ![]() Benim bu konuda bi fikrim var. Bana özelden yazardan sana tavsiyede bulunabilirim. Yerleşim : / Duisburg | Meslek : Hazır giyim |
Salvo2006 Yeni Üye Toplam 40 yazı | 03/04/2019 : 14:41:36 ![]() bayilik imza Yerleşim : Türkiye / İstanbul |
sinatramyway Yeni Üye Toplam 41 yazı | 20/11/2019 : 15:37:11 ![]() Merhaba, iSTANBUL'DA çeşitli kalemlere ait geniş üretici çevrem var...Özellikle şu ürün olmalı diyorsanız, lütfen belirtiniz....sevgi ve selamlar Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
abbankimya Yeni Üye Toplam 66 yazı | 21/11/2019 : 00:49:22 ![]() chemistabban Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Kimyager |
eftekin Yeni Üye Toplam 57 yazı | SİZ YERİNİZİ BULUN BİZ MAĞAZANIZI KURALIM ÜRÜNÜNÜZÜ RAFLARA EKLEYELİM . KİRANIZA'DA DESTEK OLALIM YURT DIŞINDA % 200 KAR ORANIYLA SATIŞ SİZE KALSIN TOPLAM MAĞAZA MALİYETİNİN % 50- % 60 LIK KISMINI BİZ KARŞILIYORUZ . MAĞAZA SİZİN ADINIZA VE KAR TAMAMEN SİZE AİT FRANCHİSE VERİYORUZ. BAYİLİK BAŞVURUNUZU www.eftekin.com adresinden. yada linke tıkla**** yapabilirsiniz http://eftekin.com/sayfa/bayilikbasvurusu/6/dealership whatsap +90 536 299 20 99 Yerleşim : Türkiye / Çorum | Meslek : Sanayici |
YaseminSari Yeni Üye Toplam 4 yazı | 09/12/2019 : 13:19:03 ![]() Merhaba, Zeytin Yağı Türkiye'den ihracat edebiliriz. Konu ile ilgili yardımcı olmak isterim. Saygılarımla Yasemin Yerleşim : Türkiye / Eskisehir | Meslek : İthalat / İhracat |
akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | Bizde yer çok ama Hollandalıların yüzen evleri ile bizim burada bir gölde site kursak sanki şaheser olurdu gibi geliyor. Yüzen evlerle ilgili bir firma veya fiyat bilgisi varmı dır ? For examle ??? tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer |
selami Üye Toplam 782 yazı | 10/12/2019 : 20:13:11 ![]() Almanyada su üzerine yapılan evler yapan firma vardı. Malzemeleri sağlam batmaz şefaftı. Türkiyede de denemek istiyorlardı. insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır. Yerleşim : Türkiye / Elazığ | Meslek : Satış / Pazarlama |
Big Boss Üye Toplam 241 yazı | Pet sektörü için plastik aksesuar üretimi yapmaktayız. Düşünürseniz iletişime geçebiliriz. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Satış / Pazarlama |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |