Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Trambolin Mi Yoksa Şişme Oyun Parkı Sizce Hangisi

Başlatanekonomist63Tarih23/11/2008 12:17:53Yorum9

İlk mesaj
Üye116 yazı
Selam arkadaşlar ben bu yaza dogru cocuklar için oyun parkı açmak istiyorum fakat hangisini yapsam diye karar veremiyorum. Yorum yazarsanız sevinirim.
RRRRRRRRRSSSSSSS

Yerleşim Türkiye / ŞanlıurfaMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye116 yazı
Fikir lütfen
RRRRRRRRRSSSSSSS

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Ö?renci
Üye581 yazı
SELAMLAR

Sisme oyun parki fikri aslinda daha cazip. Cunku kurulmasi ve bakimi az zahmetli, nakit getirisi olacak. Aslinda boyle bir oyun parkini surekli acik tutabilecek bir kapali alan bulabilirseniz daha iyi olur. Ben sezonluk yapmaktansa, surekli yapmanin daha iyi olacagina inaniyorum. Hatta size bir fikir versin diye, bir iki tane bu parklarin saticilarinin linklerinide yolluyorum.

Basarilar.
http://www.sismecocukoyunlari.com
http://www.tayoyundunyasi.com/urunler.asp?Grup=CRN

Not: Tay firmasi yetkilisi Fatos Hanim ayni zamanda yer gosterebilirseniz, makinalari kendisi kurup, isletmesine sizinle ortak yapiyorlar. Boylece makinalari satin almak zorunda kalmiyor.
Murat Gocmen

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye41 yazı

yer ve sermaye uygunsa şişme oyun parkı getirisi daha çok olacaktır.ama bir sermaye belirtmemişsin belki ikisi beraber olabilir.trambolini internetteki fiyatların altında yaptıran bir tanıdığım var..

Yerleşim Türkiye / TarsusMeslek Ö?retmen
Üye116 yazı
selam kıran kardeşim trambolin 6 lının fiyatını tanıdığınızdan ögrenip buraya yazarmısınız sizden cevap bekleyecem.Saygılarımla
RRRRRRRRRSSSSSSS

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Ö?renci
Yeni Üye8 yazı
merhaba bide verdiğim no yu arayın trambolin ve şişme oyucak üzerine ortaklıkta olabilir satın alma işide olabilir.ayrıca trambolin fiyetlarını ısararla sorun cooook ucuz.0 236 238 00 71 bayram algümüş 0 532 568 96 55

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Mobilya
Yeni Üye6 yazı
bol kazançlar arkadaşlar.bir çoğumuz biliriz trambolini,peki hiç işletmesini düşündünüzmü.yorulmadan yapabileceğiniz bu işin yerine göre 5 dakikası ortalama 1.5 tl.ilk başta bakıldığında çok basit gibi görünen bu iş yaklaşık 10-20 gün içersinde başta 2000-3000 liralık sermayenizi kurtarır.şöyle basit bir hesap yapalım 4’lü bir tramboline sahipsiniz diyelim 4 bölümünü de aynı anda işlettiğinizde 5 dakikada ortalama 6 tl kazanırsınız birde günde kazanacağınızı düşünün. bu işin bölgesi yok istenilen şehir,kasaba ve beldede parklarda,çay bahçesi,sahil ve plajlarda yapılabilecek bir iş.tek yapmanız gereken çocuk ve gençlerin yoğun olduğu bir yer ayarlamak ve buda çok kolay bir konu,ilk etapta çay bahçelerini düşünün genelde geniş yerleri vardır,bu fikir çay bahçelerinin işletmecilerine de cazip gelecektir.çünkü çocuklu ailelerin en çok tercih edebilecekleri yerdir ve aile müşterileri de artacaktır ve size o boş yeri küçük bir ücrete kiralayacaklardır.bir başka altarnatif de belediyelerin park gibi yerlerdeki boş alanları,o da nasılsa boş olduğu için kira ücreti azalacaktır.ben trambolin ve eğlence aletleri imalatçısıyım konuyla ilgili detaylı bilgi almak isterseniz 0546 289 06 82 nolu hattı arayabilir veya online bağlantıya geçebilirsiniz.katalog ve fiyat listesi gönderebilirim.zamanla şişme oyun parkları ve daha başka jetonlu aletler ko**** eğlence merkezi haline çevirebilirsiniz.böylece hedefleriniz büyür düşünmenizi tavsiye ederim
TRAMBOLİNDE SİZE ÖZEL TASARIM VE ÖDEME KOLAYLIĞI

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ymalat
Yeni Üye9 yazı
Arkadaşlar Kural Group olarak CE ve İSO standartlarına uygun malzemeler kullanılarak ÇİN mallarından tamamen farklı ve kaliteli şişme oyun parkurları satışı ve kiralaması yapıyoruz.Şişme oyun parkı alımı kullanımı kiralaması konusunda bilgi sahibi olmak isterseniz bana 0552 551 84 94 - 0532 551 84 94 numaralarımdan gm@kuralgroup.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret