Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

10000-15000 Ytl Arası Ne İş Yapılabilir

BaşlataneltaTarih23/11/2008 00:01:30Yorum27

İlk mesaj
tekstil işi ile uğrasıyorum ve bu iş her gün daha kötüye gidiyor batma durumuna geldik az bir sermaye ile başka ne gibi işler yapılabilir fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
27 yorum
koniks sitesinde 500YTL ile 1.000.000.-YTL arası ne iş yapabilirim başlıklarıyla dolu.Site içersinde ara dan bakarsan birçok fikire ulaşırsın.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm

merhaba emzar bey,sitenizi inceledim,harika eserler var,becerilerinize hayran kaldım,ama bu kriz döneminde gıdadan başka sektöre yatırım yapmak mantıksızlıktır diye düşünüyorum,10000-15000 ytlk arası harika anlık ticaretler yapabilirsiniz,doğru zamanda doğru yerde olmaktır ticaret,benim bu konuda yaptığım birkaç iş var tavsiye edebilirim,farklı bölgelerden arkadaşlara bu işi önerebilirim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Otomotiv
murat bey adaşız su fikirlerinizi açıklarsanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
))) elbette açıklayabilirim murat bey,burada alenen değil ama

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Otomotiv
selam murat33 kardeşim anlık iş demişsiniz sonrasından bahsetmemişsiniz biz burada fikir alışverişinde bulunmasak birbirimize ne faydamız olacak saygılarımla...
RRRRRRRRRSSSSSSS

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Ö?renci
arkadaşım ;
- panelvan al pazara çık tekstil işiyle uğraşıyorum demişsin ürünlerini pazarda sat
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
arkadaşlar sağolun
gürcistan işi de zor ya dil bilmeyiz yer bilmeyiz zaten bizi 92 de dolandırdılar 500000 dolarımız gitti battık

slm

Yerleşim Türkiye / SafranboluMeslek Serbest meslek
elta, ihracat fazlası markalı kotları 10 ytl ye satmayı hiç düşündünmü? ve işlerinin artacağınıda?

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
arkadaşlar slm... ben 2009 haziranından sonra izmir e yerleşmek zorundayım ve orda kendim için bi iş düşünüyorum ama ne olabileceğine karar veremiyorum daha doğrusu oraları tanımıyorum bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
mevsim kendine başlık açarsan daha çabuk yardım bulursun

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
pst99 yardımın için çok saol :D

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
ilgilenen olursa bir arkadaşımda ihraç fazlası 500.000 adet kot pantolon var... telefonu 05336526728 mehmet avados
a&s

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Turizm
Dükkan kirası vermeyeceğin her iş iyidir.
Ufak sermaye ile girdiğin her işte sermayeyi kira ***ürür.
Ufak sermaye de ancak çıkarsa çıkarsa kirayı çıkarır.
Vergi ile emeğin de yanına kâr kalır.
Üslubu beyan, ayniyle insandır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yayyncylyk
aynen dediğin gibi şimdiki işimde kirayı ödemekte zorlanıyorum artı faturalar bi bakıyorum elde bişey kalmamış ne yapmak lazım bilmiyorum

Bildiğin işi dükkansız yapma yolunu geliştir.
Değiştireceğin sektördeki acemilik daha da kötü.

Geçen televizyon haberlerinde gördüm.
Kilo ile çarşaf satan mağaza her sabah adeta yağmalanıyor.
Kadınlar daha mal gelirken yolda kapışıyorlardı.
Böyle bir şey denemeniz mümkün mü?

atölyem olduğu için mecburum bu masrafları ödemeye atsam atamam satsam satamam dünyanın borcunu ödedim şimdi beş para etmiyo demir yığınları

Atölyende kilo işi satılabilecek ürün üretmek mümkün değil mi?
Ya da, atölyene destek için kilo işi yapılamaz mı?

yok ya öyle bi şey yok zaten sezonda bitmek üzere ondan sonra kara günler bekliyo kilit vurup bi dahaki sezonu bekliyeceğiz bu bekleme esnasında ek bi iş olarak ne yapabilirim bir fikrin varmı

merhaba Elta
aradan uzun zamann geçmiş ama ne yaptınız bu arada bir gelişme var mı?
merak ettim de.
saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
merhaba
adım muhammed erduran konyada ikamet ediyorum
kafamda süper bi iş var ve bu konuda deneyimliyim
ancak takdir edersiniz ki bunun için sermayeye ihtiyacım var
fakat emekli bir memur çocuğuyum ve işsizim
bu nedenle maddi durumum müsait değil
ortaklık veya borç yolu ile ilgileniyorum
0505 2140906 numaralı telefondan ya da buradan benimle iletişim kurarsanız size daha ayrıntılı bilgi verebilirim
kolay gelsin...

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Y?siz
herkese merhaba,30yıllık mesleki tecrübem var.
1 patent alınmış projem,1 patent işlemleri yeni başlamış projem,2 adette patent alınmayı bekleyen projem var...bu tasarımların 2 adetinin deneme üretimleri yapıldı.seri üretime geçmeye hazır durumda.fakat mali yönden tıkanmaya başladım.banka ve kosgeb destekleri umutsuz vaka.projeler fuarcılık,reklam ve tanıtım,kuyumculuk ve çiçekçilik sektörü ile ilgili.değerli fikirlerinizi bekliyorum...mail adresim;ceceylan@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
ilk önce çevrendeki esnafları gezerek alıp satabilecekleri ihtiyaçları belirle ve istanbul toptancılar çarşısına git. Buradan ihtiyacın olduğu ürünün fiyat araştırmasını yap. alıp satacağın ürünün pazarlığını yapmayı unutma. çünkü söyledikleri fiyatları yarı yarıya alabilirsin. ürünü alıp çevrendeki esnafa %50 kar ko**** satabilirsin. örnek: 25 kiloluk makarna'yı istoç da 12 liraya bulup satabilirsin. daha bir çok örnek verebilirim. bu sadece benim geçen gün yaptığım bir işti. 4000 tl lık alım yaparak 6000 liraya satmam gibi. inşallah değerlendirir ve kazanırsınız. Bazı arkadaşlarımızın söylediği gibi gıda işi mutlaka ve mutlaka kafanızın bir köşesinde bulunsun
muzaffer

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Sigortacy