Merhaba kardeşim
Öncelikle genç yaşına rağmen böyle girişimci bir ruha sahip olmandan ötürü seni tebrik ederim.
Amacın doğrultusunda belirlediğin amaç imkansız, çizdiğin yol yanlış. izninle açıklayayım. ( kusura bakma.. seni mutlu etmek için yanlış yol tavsiye edemem )
Öncelikle bir ürüne patent alabilmen için üretici olman gerekli. Aksi halde çin'de üretilen bir mala patent alamazsın-ki olması gerekende budur. çünkü çin'de adam mal üretir,sen burada patent alsan ve senden başka kimseye satış yapamazsa ve bunu her ürün için herkes yapsa neler olur..düşün.
Ayrıca patent alabilmen için o ürünün üretim mahiyetinden kapasite raporlarına kadar belgeler vs. vs. yani onu aklınızdan atın.
Eğer bu ürünü bir tek sen temsil etmek istiyorsan,yapman gereken üretici firma ile anlaşma yapman ve Türkiye bayiliğini alman olur-ki bu milli piyango büyük ikramiyesini senin kazanma ihtimalinden çok az..yani senin anlayacağın bu da imkansız..
tekrar ediyorum.. seni mutlu etmek isterdim ama maalesef gerçekler bu.
O halde ne yapmalısın, ona bakalım.
Bana göre yapman gereken bulduğun ürün için araştırmanı yapmışsan ve bunun satışını yapmaya karar vermişsen, oradan bu ürünü sağlıklı ve uygun teslimat güvencesi ile satın alıp burada pazarlama ve satışını yapmak olacak. işini büyüttüğünde alt bayilikler oluşturabilir, ülke geneline yayılabilirsin. herkes nasibimi yer.. senin olmayan rızk zaten sana nasip olmayacaktır.Atrıca; çok gençsin ve tecrübeye ihtiyacın var.. emin ol ticarette 2+2, senin hesapladığın gibi 4 etme ihtimali kadar aklında olan her sayı kadar edebiliyor.. umarım bunu öğrenmen sana maddi ve manevi olarak pahalıya malolmaz.
Yolun açık, bahtın bereketli olsun.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Cesur ol ancak kendini yok edecek kadar cesur olma.. zira bunun adı cesaret olmaz..