Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ihracat !

Başlatanmuratik2002Tarih22/11/2008 22:06:54Yorum0

İlk mesaj
Üye581 yazı
Bugun kuresel krizden etkilenmeyen kalmadi. Memleketimizde de etkisi artiyor. Ama panikleyim, ekonomistlerimizin bizi kurtaracak cozumler uretmesini beklemekle de olmayacak bu is. Ben derimki, bu ulkenin en kisa refaha ulasmasinin en guzel yolu, ihracat. Uretiminizi ihracata yonelik yapin ve bir sekilde mallarinizi yurtdisindaki pazarlarda satin. Krize ragmen, dunyanin her yerinde hergun bilmem kac milyon ton mal sevk ediliyor, birileri para kazanmaya devam ediyor. Bir sekilde derken, kor topal, ilk karsiniza cikan sahislara veya sirketlere verin malinizida demiyorum. Yapabildiginiz en kisa surede arastirip, guvenilirligine emin oldugunuz kisilerle girin olaya. %100 guvenmesem olmaz mantiginida birakin bir kenara. Hem karnim doysun, hem asim dursun yok. Riskide goz onunde tutun her zaman, ama bu riski en minimuma cekerek yapin yapacaginizi.

Bu ulkeye girecek her dolar bizleri toplum olarak rahatlatacak, ekonomi olarak kalkindiracak. Bu paranin kimin cebine girecegi beni pek ilgilendirmiyor, yeterki bu ulkeye gelsin o kazanc.

Ihracata agirlik verin. Bir koli ile bile olsa, baslayin. Devami gelecektir. Tabii ticaretin altin kurallarindan birini unutmadan: Rekabet Kaliteyi Dogurur.

Saygilarimla,
Murat Gocmen

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum