Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Arkadaşlar Merhaba,
Platform, Stiletto tarzı yüksek topuklu ayakkabı imalatı yapmaya başladık. Atölyemiz Bursadadir. Perakende ve toptan hususunda site ve instagram çalışmalarımızda yapım aşamasındadır. Yurtdışında veya ülkemizde bu işin satışını yapan yurttaşlarımız var ise toptan fiyatından serili olarak ürün tedariğinde bulunabiliriz.
Platform ve Stiletto ayakkabıların bütün kalıpları atölyemizde mevcuttur. Dilerseniz çok sattığınız ürün görselini de paylaşarak fiyat teklifi alabilirsiniz. Teklif İçin; Srkn094@gmail.com adresine maillerinizi bekliyoruz.
Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim.
YORUMLARİlk katkıyı sen yap
Henüz yorum yok
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz