Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Memur Olup Ek Gelir Olarak İş Yapan Var Mı?

Başlatanefu1967Tarih01/01/2019 01:28:47Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Adliyede çalışıyorum . Ay sonu geldiğinde kira,faturalar , yeme içme ,çocuk masrafları çıktığınca kenara kalmadığı gibi sürekli eksiden devam ediyorum. Malum memur olunca ticaret yasak ama aylık ekstradan yapılabilecek işler var mı ? özellikle hafta sonları

Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Emlakçı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye407 yazı
Ne işler yapabilirsiniz?
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye94 yazı
efu1967 merhaba. Bende adliyede çalışıyordum. Artık istifa ettim sadece kendi işimi yapıyorum. 4 yıl önce solucan işine girmiştim. Şükür bu işte kendimi baya geliştirdim ve şimdi tamamen işimin başındayım. Sadece solucan işi de yapmadım. Esansmatik, kolonyamatik cihazlarımda var. Onlarında satışını yapıyordum. Malum bi iş yasak ama ticareti seviyorsan hiçbişe takmıyor insan. Ancak adliyede çalışan arkadaşlarımın çoğunda risk korkusu var. Eğer yardımcı olabileceğim birşey olursa bana özelden yazabilirsin.
İman camilerde, silah korkaklarda, para cimrilerde, karar zayıflarda olursa bu iş yürümez . Hz. Ebu Bekir

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Di?er
Yeni Üye18 yazı

Bende memurum bende aynı şekilde bı iş bakıyorum ayrıca kendi aracimda mevcut Doblo tarzi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye69 yazı
bende memurum
gelin ortaklaşa bir iş yapalım. Herkes hangi şehirde olduğunu ve bulunduğu şehirde en çok alınır ne satılır
bunu görüşelim
ben bitlisten yazıyorum. Bitlisin balı meşhur.

iletişime geçmek isteyenler olursa epostam baliveli2012@gmail.com

Yerleşim TürkiyeMeslek Grafiker
Yeni Üye35 yazı
bir arkadaşım gümrük muayene memuru ve resmi çifcilik yapıyor antalyadan hallere sebze veriyor
KAZIM AYDOĞAN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
memur abiler - e-ticareti tavsiye ederim. instagram üzerinden satış yapabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm