Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Luks Bir Nargile Cafe Acmak İçin. . . .

BaşlatanBİZNEYİZTarih21/11/2008 18:15:16Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
ben dusundum tasındım 3 ortakla nargile cafe acmaya karar verdım ama bu konuda bu sıtedekılerın goruslerını ogrenmek beım için cook onemlı oncelıkle dukkkanı tutmak ıcın iice bı paraya ıhtıyac var benımde bu parayı bulmak ıcın 10 yıl kadar vaktım var şimdıden bu parayı elde etmenın yollarını arıyorum ayrıca nargıle cafelerın vergılerı hakkında bılgısı olan varsa hele hele bı nargıle cafesı olan varsa lutfen bana bu konuda ısık tutsunn:D
bznyz

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Editör5590 yazı
10 yıl kim öle kim kala. Belki nargile den bıkacak millet. Belki nargile cafe açmak için işletmeci lisansı istenecek. Cafeler başka kategorilere sokulacak. Belki hiçbiri olmayacak senin fikrin değişecek , nerden bulmuşum bu fikri deyip başaka iş yapacaksın. Belki piyangodan para çıkacak armatör olmaya karar vereceksin, gemini korsanlar işgal edip senden fidye isteyecek.

Başarılar dilerim.......

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye581 yazı
Seneye butur dukkanlarin ruhsat verimi yasaklaniyormus, belki olanlarda iptal edilecek. Bakarsin sansliysan, on seneye kadar geri izin verirler :)

Vergisi cok degil, standart. Ama ozel kosullar gerektiriyormus izin icin. Klima sistemi, hava silkulasyonunu temizleyici onlemler vs. Ama yinede acabilirsen, maliyeti cok dusuk, yaninda satacagin icecegi, yiyecegide katarsan, getirisi elit bir yerde olursa guzel olur. Cunku insanlar oturup saatlerce icecek. E, nede olsa tanesine en ucuz 7-8 YTL odeyecekler.
Bence sen yinede bizim toplantimizda hazir bulun, bakarsin daha erken zamanda yapabilecegin birseyler buluruz senin icin. :)

Tesekkurler :)
Murat Gocmen

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye92 yazı

selamun aleyküm istanbul mercanda nargile ve ürünlerini toptan satışını yapıyorum .
Ayhan BAL
0536 602 56 14
ayhan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat