daha önceden 10 yıl kadar ufak esnaflara bilgisayar destek servis işi yaptım, sonra nereden bulaştıysam internet kafe açtım 2.5 yıl dükkandan ayrılamadım polisi zabıtası serserisi yüzünden başında durmak gerekiyordu, işlerim çok iyiydi fakat dükkan sahibinin kredi borcu yüzünden dükkanı tahliye etmek zorunda kaldım. sonrada bir fabrikada bilgi işlem işine girdim, 3.5 yıl kadar birkaç firmada çalıştım ama olmuyor. patronlar sana gider kalemi olarak bakıyor barındırmıyorlar...
6 yıldır çevrem dağıldı bende iyice içime kapandım memur hayatı gibi... kendi işimi yaparken ekonomik olarak rahattım ne zaman işçi oldum ekonomik sıkıntı çekmeye başladım.
şimdi bilgisayar, alarm, kamera, mağaza ürün koruma anteni, mağaza barkod yazarkasa sistemleri üzerine uzmanım ve kendim tekrar bir iş kurayım diyorum. alarm kurduğum yerlere takip sistemini de kurmayı düşünüyorum..
fakat uzun süredir görüşmediğim çevreye nasıl tekrar sahalara döndüğümü anlatacağım çünkü birkaç yıl öncesine kadar arayanları gidemeyeceğim için hep red ettim. nereden başlamalıyım, yeniden nasıl yeni ve eski çevre oluşturabilirim... fikirlerinize ihtiyacım var... daha önce nasıl çevre yaptın demeyin inanın hatırlamıyorum kendi kendine oluşmuştu sanırım :)
SONRA YÜKLENECEK