Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İthal Seramik İşi

Başlatanalzorr09Tarih20/11/2008 15:56:13Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
ithal seramik satmak istiyorum . koınu hakkında bilgi sahibi olanlar varmı ? aydınlatırlarsa sevinirim. ısparta ve burudur yöresinde yapmak istiyorum.
ÇALIŞLMADAN YORULMADAN RAHAT YAŞAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRMİŞ MİLLETLER ÖNCE HÜRRİYETLERİ SONRA İSTİKBALLERİNİ DAHA SONRADA İSTİKLALLERİNİ KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye992 yazı
---- ( istanbulda bir fikir dogdu )------ yorumunda bekleriz
ben bu isi yapiyom ispanyadan seramik ihracati ,turkiyeye,bulgaria,romanya ama en iyisi sen yoruma katil konusalim ,tanisalim

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Yeni Üye3 yazı
ben bu başlığın nasıl bir iş olduğu hakkında bilgi edinmek istiyorum. istanbuldan fikir doğduya baktım. ben ortaklığa pek sıcak bakmıyorum. Sadece bu iş alanı artı ve eksileri nedir bunları öğrenmeye çalışıyorum
ÇALIŞLMADAN YORULMADAN RAHAT YAŞAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRMİŞ MİLLETLER ÖNCE HÜRRİYETLERİ SONRA İSTİKBALLERİNİ DAHA SONRADA İSTİKLALLERİNİ KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Üye992 yazı

tamam kardesim anladim..siz seramik ve fayans karolari satmak istiyosunuz . ( parekende olarak ) ve satin almak istiyosunuz. yoksa siz ithal mi edip pazar ariyosunuz.bu konuda bir aciklama yaparsan memnun olurum..istersen ekle msn gorusup fikir alis verisi yapariz...
armandocorek@hotmail.com - 34. 691 80 14 54

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Yeni Üye36 yazı
seramiğin kalbi bilecik söğüttür hem de bu kriz döneminde fiaatlar dibe vurdu.çalışanlar çıkartıldı stoklar satılıyor,fabrikadan satış yapılıyor. isimleri sss a.ş ve Termal seramik var Bozüyükte var.
"sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
bilmez ki sorsun,
bilse sorardi."

Yerleşim Türkiye / BilecikMeslek Memur
Yeni Üye3 yazı
Ben ithal etmek istemiyorum. ithal edilmiş olanı perakande satmak istiyorum. bu ürünler bulunduğum bölgede çeker mi? Daha önce başka şehirlerde bu işi yapan varsa konu hakkında bilgi verebilir mi?