Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Türkiyeden Almanyaya İhracat

BaşlatanMetin58Tarih28/10/2018 18:26:29Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
Merhaba, Türkiyeden kaliteli Erkek giyim üreten textilciler ariyorum. Türkiyeden satin alip Almanyada Pazarlamak istiyorum. Elinizde kaliteli uygun Erkek giym ürünleri varsa email veya whatsappden Ürünlerinizi bana ilettin.

Metiny1990@googlemail.com

004917672414089 whatsapp

Yerleşim ALMANYA / WuppertalMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye19 yazı
Kolay gelsin babam konfeksiyon atölyesi var ve Denizli buldan kumaşlarından gömlek gecelik çanta ve buna benzer birçok şeyin üretimini yapıyor isterseniz örneklerini fotolarını göndere bilirim sizinle çalışmak isteriz yada sizin istediğiniz ürün yada modelleride üretimini Yada fason işinzide yapabiliriz irttel:05531285509

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf
Yeni Üye5 yazı
== vet


Selamunaleykum arkadaslar.
Ben yurdisinda yasiyorum, hersene turkiye geldigimde senelik giyim alisverisimi yaparim. Ama maalesef bu sene izin yok. Biz gurbetciler markali giysilere merakliyiz ( tudors gomlek, diesel, armani, ck, boss...) . Istanbulda ( ornegin fatihte kapalicarsida) hem kaliteli hem markali hem de ucuz elbiseler buluyordum.

Bana bu konuda yardimci olabilecek kimse varmi ? Tabiki herhangi bir yardim karsiliksiz kalmayacaktir.

Not : bu durumda olan baya bir cevrem var, oncelikle ailem, ciddi bir ticaretci icin devami gelebilir.
Not : bireysel bir alisveris olma imkani var

Hayirli aksamlar !




Yerleşim Fransa / VannesMeslek Bankacylyk-Finans