Ben de bu güzel forumun bir parçası olmak istedim ve üye oldum. Şimdi gelelim benim sorunuma.
Ben İstanbulda yaşayan ve aynı zamanda üniversite okuyan bir öğrenciyim fakat öğrencilerin bildiğiniz gibi gelir ve gider açısından büyük problemleri bulunmakta sözü fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum. Ben KYK kredisi alarak okuyordum fakat bu para geldiği gibi gidiyordu. Bir süre sonra bu parayı biriktirip bir şeyler yapmam gerektiğini düşündüm. Ve kenarda şu an için biriktirdiğim cüzzi bir miktar bulunmakta. Bunu iş sermayesi olarak kullanmak istiyorum.
Maalesef ki ülkemizdeki diğer öğrenci arkadaşlarım gibi bende birçok iş konusunda tecrübesiz ve yetersizim. Bunun için kendi işimi yapmaya karar verdim ve bir gece aklımda "Online Ayakkabı Alışveriş" projesi oluştu. Yani e-ticaret yapabileceğim en iyi şey bu sanırım.
Fakat siz değerli abilerimden istediğim şey şudur: Bu işin en ince ayrıntısına kadar bana anlatabilirseniz neler yapmam gerekli izlemem gereken yol nedir, piyasa nasıldır, başarıyı elde edebilmek adına neler yapılabilir gibi durumları bana ve benim burada atladığım bir durum varsa onları da yazabilirseniz siz değerli insanlara müteşekkir kalırım. Bir de bu işin yasal olmasını istiyorum ülkeye fayda sağlamak istiyorum bu yüzden şahıs şirketi mi kurmalıyım yoksa farklı şeyler mi bunları da benimle paylaşırsanız gerçekten çok sevinirim.
Saygılarımla