uzun yıllardır takip ettiğim bu güzel forumda çok fazla aktif olamasamda sık sık paylaşılan yazıları tecrübeleri okumaya gayret ediyorum.
Konumuza gelecek olursak biraz anlatayım fikirleriniz benim için çok önemli
Uzun süre çalıştığım firmadan ayrılıp iki arkadaş kendi işimizi kurmaya karar verdik yaklaşık 15 ay önce açılış yaptık biz imalat ağırlıklı düşündüğümüz işte parekende de yapalım diye ana cadde üzeri bir dükkan tuttuk 400 m2 ama hesap edemediğimiz ana caddenin insandan çok araba geçişi ve insanların karşıdan karşıya bile geçmeye kortuğunu düşünemedik. Biran önce işe başlamaktan olsa gerek çoğu önemli noktaları atladık zaten dükkanı açarken cebimizde 1 liramız yoktu borç kredi derken baya yükün altına girdik.
1 yılın sonunda baktık ki kendi protföyümüz yeterli gelmiyor dükkan birşey kazandırmıyor çok ani bir kararla dükkanı değiştirdik şuanda bulunduğumuz nokta çok çok daha iyi
İşlerimiz çok şükür bu şartlarda idare ediyor fakat yetmiyor.
Doğal olarak kafamızdaki projeleride hayata geçirmekte geç kalıyoruz.
Aylık ortalama 30.000 tl ye yakın sabit ödememiz var buda 3 yıl daha devam edecek ödenmiyor mu ödeniyor ama bizi fazlasıyla yıpratıyor.
Sormak istediğim şu aslında bütün borçları tek biryerde toplamak mı yoksa 3. bir ortak alıp eksikleri tamamlayıp kafamızdaki projeleri hayata geçirmek mi daha mantıklı olur
bu arada işimiz tüm mekanik perde çeşitleri
bunun yanında tül perde içinde üst katı mağaza
Yapmak istediğimiz işlere gelecek olursak
yurt dışı proje işleri
ihale işleri
proje işleri
birçok proje işi yaptık aslında Amerika , Maima , Fransa
Benim asıl hedefim büyük ihale işleri tabiki bunun içinde biraz güç gerekiyor maddi olarak ihaleyi almak ile ilgili bir sıkıntı yaşayacağımızı hiç düşünmüyorum. Her ay en az 1 tane çok büyük ihale oluyor.
Şuanda ingiltere ile ilgili bir çalışmamız var sürekli olacak bir iş zaten o işi netleştirebilirsek birçok sıkıntıda ortadan kalkacak diye ümit ediyoruz. Sürekli bir arayış içerisindeyim sizlerinde değerli fikirlerine ihitiyacım olduğunu bilmenizi isterim.
internetten satış yapıyoruz ama en önemlisi n11 e henüz başlayamadık bütün içerikleri hazırladım fakat kazandığımızı maldan çok borçlara ödediğimiz için bir çok işe teklif veremiyoruz.
https://www.instagram.com/perfonperde/ incelemek isteyen arkadaşlar olabilir.
yazdığım eksik hatalı cümle düşüklüğü olabilir şimdiden affola
herkese şimdiden teşekkür ediyorum
Stor perde,zebra perde,dikey perde, her türlü mekanik perde sistemleri imalat ve montajı itina ile yapılır