Yeni Üye Toplam 4 yazı |
| |||||||||
UYARI: Sitede yer alan ilanların doğruluğundan ilan sahibi sorumludur. Tanımadığınız kişilerle ticaret yapmayınız, yapıyorsanız dikkatli olunuz, tedbiri elden bırakmayınız, denemeden görmeden almayınız, alışveriş yöntemi olarak garanti yöntemler seçiniz. Hiçbir zaman kesinlikle birilerine para yada mal göndermeyiniz veya hesabına para aktarmayınız! |
yldrn.furkan Yeni Üye Toplam 21 yazı | 17/09/2019 : 11:17:52 Alıntı
kağıt ithalatında yurt dışı temsilcilikleriyle çalışmaktayız büyük referanslarımız mevcut, gümrük müşavirliği olarak komple hizmet verebiliriz. a4 kağıt ve türevlerini ithal etmek istiyorsanız/kuşe kağıt/ kuşe karton ve birçok türevlerinin ithalatı konusunda anlaşabiliriz. iletişim için 0553 357 08 11 Furkan YILDIRAN ithalat - gümrük danışmanı Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
karatas007 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 19/11/2019 : 17:48:28 Alıntı
Merhaba Antalya nakliye dahil tır bazında marka özellik ve fiyat alabilir miyiz?
Yerleşim : Türkiye / Antalya |
ithalatisimiz Yeni Üye Toplam 11 yazı | 19/11/2019 : 19:21:25 Alıntı
Kdv nakliye dahil 12 tl. Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Danışmanlık |
ithalatisimiz Yeni Üye Toplam 11 yazı | 19/11/2019 : 19:26:03 Alıntı
Mopak kazançlı kağıt. Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Danışmanlık |
Myl Yeni Üye Toplam 4 yazı | 23/11/2019 : 17:02:28 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Öğretmen |
Myl Yeni Üye Toplam 4 yazı | 23/11/2019 : 17:04:56 Alıntı
Ben teklifinizle ilgileniyorum. Lütfen benimle irtibata geçiniz. Muammer Yıldız 05536646688 m66yildiz@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Öğretmen |
Myl Yeni Üye Toplam 4 yazı | 23/11/2019 : 17:08:10 Alıntı
Ben teklifinizle ilgileniyorum. Lütfen benimle iletişime geçiniz. Muammer Yıldız 05536646688 m66yildiz@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Öğretmen |
Myl Yeni Üye Toplam 4 yazı | 23/11/2019 : 17:16:52 Alıntı
Ben elinizde bulunan a4 kağıdı alırım. Lütfen benimle iletişime geçin. Sizden haber bekliyorum. Muammer Yıldız 05536646688 m66yildiz@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Öğretmen |
hasanaydemir Yeni Üye Toplam 35 yazı | Merhabalar ; Elimize millileştirilmiş 4 konteyner Universel Paper marka A4 fotokopi kağıdı bulunmaktadır. Paket fiyatımız 1.95 usd + kdv'dir ve nakliye size aittir. Teslimat Bursa'dan yapılacak olup ödeme peşindir. Saygılarımla. Hasan Aydemir İletişim : 0543 202 78 08 www.ucuzcubakkal.com Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
hasanaydemir Yeni Üye Toplam 35 yazı |
Malesef Dauble A kalmadı Univeral Paper var şu an 4 konteyner Bursa teslim. www.ucuzcubakkal.com Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
usturali Yeni Üye Toplam 91 yazı | 01/12/2019 : 13:17:45 Alıntı
Hasan bey merhaba. Bende bursadayım ,Double A kağıt için iletişime geçmek isterim sizinle. mail adresim mesut.solaklar@gmail.com Tşkler!
mesut Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
hasanaydemir Yeni Üye Toplam 35 yazı | Mesut bey merhaba; Malesef elimizde şu an Dauble A yok Universal Paper var.
www.ucuzcubakkal.com Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
tugkangokkaya Yeni Üye Toplam 2 yazı | 03/03/2021 : 22:14:12 Alıntı
a4 80gr fotokopi kağıdı Alınır + Kdv Elinde Olan varsa 1600 Paket yani 20ft Olarak Alınacak ( Mal Mukabili Ödeme / Cash Against Goods) Olarak Yapılacak Elinde Olan İlteşime Geçebilir. tugkan_gokkaya@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
tugkangokkaya Yeni Üye Toplam 2 yazı | 03/03/2021 : 22:16:16 Alıntı
a4 80gr fotokopi kağıdı Alınır + Kdv Elinde Olan varsa 1600 Paket yani 20ft Olarak Alınacak ( Mal Mukabili Ödeme / Cash Against Goods) Olarak Yapılacak Elinde Olan İlteşime Geçebilir. tugkan_gokkaya@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |