Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Avrupadan Temizlik Ürünleri Alıp Satmak İstiyorum

Başlatanruby87Tarih10/09/2018 10:42:44Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
merhaba. istanbulda satış yapmak üzere Almanya, fransa üzerinden ev temizlik ürünleri ve yumuşatıcı alıp satmak istiyorum. bu konuda bilgisi olan var mı? gümrük masrafları ve ya nasıl tedarik edeceğim konusuda desteğe ihtiyacım var. kurumsal bir şirkette çalışan bir anneyim. hem bebeğime kendim bakıp hemde para kazanabileceğim alternatif bir iş yapma arayışındayım. teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İstanbul Asya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye66 yazı
bahsettiğin ülkeler o ürünleri zaten bizim ülkemizden alıyor.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye216 yazı
Avrupadan istediğiniz markalı ve veya markasız temizlik ürünlerini tedarik edebilirim siz kısa bir ürün adlarına dair bana liste gönderin.
zafer.suer@gmx.de
zafer

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye15 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ruby87
merhaba. istanbulda satış yapmak üzere Almanya, fransa üzerinden ev temizlik ürünleri ve yumuşatıcı alıp satmak istiyorum. bu konuda bilgisi olan var mı? gümrük masrafları ve ya nasıl tedarik edeceğim konusuda desteğe ihtiyacım var. kurumsal bir şirkette çalışan bir anneyim. hem bebeğime kendim bakıp hemde para kazanabileceğim alternatif bir iş yapma arayışındayım. teşekkürler.

kardeş ben Türkmenistana yaptım bahsettiğin ürünler çok pahalı...yani ordan getirip buraya satmak akıl karı değil !!
Hırs bir teknenin, yelkenini şişiren rüzgara benzer. Fazlası tekneyi batırır. Azı da tekneyi olduğu yerde saydırır.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Tekstil