Yeni Üye Toplam 2 yazı |
|
Olcay59 Yeni Üye Toplam 12 yazı | 09/09/2018 : 13:53:41 ![]() Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
Olcay59 Yeni Üye Toplam 12 yazı | 09/09/2018 : 13:56:50 ![]() Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
Olcay59 Yeni Üye Toplam 12 yazı | 09/09/2018 : 14:06:19 ![]() Bana ulaşabilirsiniz yardımcı olabilirim. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
Olcay59 Yeni Üye Toplam 12 yazı | 09/09/2018 : 14:08:40 ![]() Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
otocenter Üye Toplam 207 yazı | 09/09/2018 : 22:52:04 ![]() En kisa yol bu konuda yapilan fuarlara katilin orada üretici ve diger firmalarla bulusabilir ,gundemdeki cesit ,modellere ulasabilirsiniz su anda avrupada fuar mevsimi basliyor yavas yavas ,kolay gelsin , OSKAR IMP EXP ALMANYA Yerleşim : ALMANYA / Wiesbaden | Meslek : İthalat / İhracat |
sbasals Yeni Üye Toplam 13 yazı | ![]() ![]()
Salut frero Hic zor seyler degil, Türkiye ayağından baslayalim. Uretici bulman hic zor degil, turk giyim sanayii cok kaliteli turkiyede, adanada biraz arastirirsan onlarca yer bulabilirsin, bio urun yapanlarin cogunun sertifikasi var zaten hic cekinmene gerek yok. 100% coton ariyorsan adana zaten merkezi. Ilk etapta alicin hazirsa firmaya bile ihtiyacin yok m, komisyonlu calisabilirsin, yok ben kendim firma acicam diyorsan hemen bir mali musavire danis en temiz bilgiyi onlardan alirsin, ön bilgiyi ben vereyim. Bir #537;ahis firmasi bile yeterli ilk başlarken, ardindan ihracatci meclislerine uye kaydi yapiyorsun, ilk baslarken cuzi bir kayit ucreti ve yilda bir kez odenecek olan cok cuzi bir rakam, bu yani. Müşteri bulma konusu biraz sikinti tabi ya tek tek kendin arayip bulacaksın yada sen bir mekan açacaksın. Ornegin parisin bu isler icin merkezi aubervillier, bir mekan acarsan musteri kendi gelir zaten. Varsa soracağın başka şeyler arada bir buralardayız elimizden geleni yapariz. A tres bientôt bro Yerleşim : Fransa / Paris | Meslek : İthalat / İhracat |
erkantekin Üye Toplam 567 yazı | 10/09/2018 : 01:51:47 ![]() Çocuk giyimin merkezi Bursa'da Vişne Caddesi'dir. Yüzlerce üretici var orada. Zaten çocuk giyim firmalarının web sitelerine bak çoğunun Bursa'da üretici olduğunu göreceksin. Orada her kalitede mal var. Çocuk ürünleri zaten genelde %100 pamuktan yapılıyor. İyi firmalarla çalışırsan hem ürün tedarikinde hemde kalitede sorun yaşamazsın. Başkasına ait firma üzerinde ihracat yapma, çünkü o firma senin müşterilerini öğreneceğinde ileride o müşterileri senden alabilir. Firma kurmak çok zor değil. Firmayı kurduğunda evraklarını al tekstil ihracatçıları birliğine üye ol. Kimisinin burada yazdığı gibi çok zor değil oldukça basit. Bende yurt dışına çocuk giyim gönderiyorum ve tekstil ihracatçıları birliğine üye oldum. Yurt dışında da küçükte olsa dükkan açtık. Fransa'da müşteri bulma konusuna gelince onu en iyi bilecek olan sensin. Çünkü buradaki adam Fransa'yı ve oradaki sistemi bilmez. Madem Fransız vatandaşlığın var git satılan modelleri, fiyatları ve kaliteyi incele burada ona göre mal ***ür. Burada satılan bir model ve renk Fransa'da veya başka ülkede satılmıyor olabilir. Ben bunu yaşadım. Size tavsiyem küçükte olsa Fransa'da bir dükkan tutmanız. Azda olsa mal ***ürün, kalitenizi görsünler. Hem oradaki mağazalara satarsınız hemde perakende satarak kiranızı ve diğer masraflarınızı çıkarırsınız. Siz veya bir elemanınız elinde katalog ve numunelerle müşterileri gezsin. Kolay gelsin. Yerleşim : Türkiye / Tekirdağ |
EdaDerya Yeni Üye Toplam 9 yazı | Merhabalar, ihracat yapmak isteyen yerel üreticilere ihracat danışmanlığı hizmeti vererek kısa zamanda ihracatçı olmalarını sağlıyor ve geniş müşteri portföyü oluşturuyoruz. info@doranhagen.com adresinde bize ulaşabilirsiniz. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : İthalat / İhracat |
univ Yeni Üye Toplam 2 yazı | 14/09/2018 : 19:06:17 ![]() Bilgileriniz için teşekkürler. Araştırmalara devam ediyoruz. Umarım motivasyonumuzu kaybetmeyiz :) Birazcık boğulur gibi oldum :D Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Diğer |
koeln Üye Toplam 131 yazı | https://www.turk5.com/fuar-ara/ Türk İş Dünyasının Buluştuğu Platform. https://www.turk5.com/forum/ Yerleşim : ALMANYA / Köln |
kenane123 Yeni Üye Toplam 33 yazı | 02/07/2019 : 19:49:58 ![]() Sevgili univ, Ne durumdasın bilmiyorum ama yapmak istediğin işi hem online b2c hemde b2b yapıyorum Almanyada reverse charge vergi 0 avantajıyla Fransada firman varsa Almanyadan ürün gönderebilirim sana istediğin kalitelerde istersen bana ulaş, emreguclude@gmail.com Yerleşim : ALMANYA / Düsseldorf | Meslek : Satış / Pazarlama |
isfikirleri Yeni Üye Toplam 2 yazı | ihracat belgesi almak için bazı prosedürleri yerine getirmeniz gerekiyor, şirketi burada kurmak daha mantıklı https://yatirimfikirleri.com/kategori/is-fikirleri/ https://yatirimfikirleri.com/kategori/is-fikirleri/ek-is/ Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Eczacı |
Famery Yeni Üye Toplam 2 yazı | 06/07/2019 : 02:03:12 ![]() İstediğin kalitede ürünü bulabileceğin bir kaç firma var Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Diğer |
kuko Yeni Üye Toplam 51 yazı | ![]() ![]()
agababa olan firma isimleri söyleyebilir misiniz? Bahtsız Bedevi... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mühendis |
Famery Yeni Üye Toplam 2 yazı | ![]() ![]() Bursada 2 tasarımcı bayan tarafından kurulan coco_bamboo dıye bir firma var özellikle tensel kumaştan yaptıkları çocuk ürünlerini bir inceleyin. İsteklerinizi karşılayacağını düşünüyorum Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Diğer |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |