Ana içeriğe geç

Ev Tekstili, Mobilya, Beyaz Eşya Ve Züccaciye

Ev Tekstil - Dekorasyon - Almanya

BaşlatanbekirilhanTarih04/09/2018 22:36:37Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Herkese merhaba,

Bir girişimci olarak öncelikle kendimi tanıtmak isterim.

Uzun yıllar Avrupa'da farklı ülkelerde ve şirketlerde proje ve pazarlama yöneticiliği yaptım. E - ticaret uzmanıyım. Şu anda kendi işim ve e-shop'um var. Avrupa'da bu işin merkezi İngiltere veya Almanya olduğu için şu anda Almanya'da ikamet etmekteyim. Uzmanlık alanım ev teksil ve dekorasyon ürünleri ile bebek ürünleri ağırlıklı. Almanya'ya (ve Almanya üzerinden tüm Avrupa'ya) ihracat yapmak isteyen üreticilerle uzun vadeli ticari ilişkiler kurabilirim.

Kısa vadede B2C, uzun vadede büyük ölçekli B2B işbirlikleri için bana ulaşabilirsiniz. Güven ve kazan-kazan prensipleri çerçevesinde uzun yıllar çalışacağım, ürün tedariği konusunda sıkıntı yaşamayacağım, ürünlerini Avrupa standartına göre geliştirebilecek, yeniliğe ve gelişime açık üreticiler bana ulaşabilirler.
Bana burdan ya da email adresim yoluyla ulaşabilirsiniz. Eylül ayı içinde iş ve fuar ziyaretleri için Türkiye'deyim. Dolayısıyla yüzyüze de görüşme imkanımız olabilir.

Saygılarımla,

İyi çalışmalar

Bekir İlhan

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye518 yazı
Ev-Ofis dekoratif tablo ürünleri ile ilgileniyorsan ulaşabilirsin.
Ürünler butik olarak siparişe göre üretilir.
Stok zorunluluğu ve dolayısı ile depolama maliyeti yok.
Soracağın sorular v.s. var ise özel mesaj atabilirsin.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye8 yazı
Ürünleri incelemek istedim, ancak siteniz bakımda diyor. Email adresime katalog atarsanız satış analizini yapabilirim. Saygılar.

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı

Merhaba,

FB Aksesuar olarak İzmir'de yerleşik bir firmayız. Suni deri çanta imalat ve toptan satışı ve ev tekstili toptan satışı yapmaktayız. Biz de Almanya pazarına girmek istiyoruz. Konu ile ilgili detaylı görüşmek isteriz.

Saygılarımızla,
Gökay KARAŞAHİN
F&B Aksesuar Çanta Tekstil İnşaat Limited Şirketi
Dış Ticaret Sorumlusu

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
Doğal ahşaptan dekoratif ürünler ve masa,sandalye,kitaplık vs üretiyoruz. Eğer ilgilenirseniz gokberkkunsal@gmail.com adresine mail atınız.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Yeni Üye9 yazı
Merhaba Gökberk Bey,

doranhagen.com olarak ihracat danışmanlığı vermekteyiz. Daha detaylı bilgi için görüşebiliriz.

info@doranhagen.com

Teşekkürler

Derya Eda Özbey

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye8 yazı
Gökberk Bey, email adresim bekir.ilhan@yahoo.com

Ürünlerinizle ilgili bilgi, katalog veya internet siteniz vs. varsa gönderirseniz üstünden istişare edebiliriz. Saygılar.

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Ythalat / Yhracat