Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Profesyonel Hazır Logo Tasarımları Sadece 70 Tl

BaşlatantoparliTarih28/08/2018 17:19:36Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı

Merhaba ben İsmail TOPARLI, 2006 yılında tasarım hayatıma başladım. Tasarımlarımda doğru renkleri, doğru tipografiyi ve sadeliği ilke edindim. Şuana kadar bir çok tasarımım kurum ve kuruluşlar tarafından ödüllendirildi.
İletişim: 0533 162 0369

#8203;
Sadece bir alanda tasarım yapmak yerine tasarımı bir bütün olarak düşünüp firmanın yada markanın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarım hazırlamaya başladım yaptığım tasarımlar arasında;
Logo tasarımı, kartvizit tasarımı, kurumsal kimlik tasarımı ve baskıları.

#8203;

Aralarında; A101, Sleepy, Didi, Asuda gibi ulusal markaların yer aldığı ayrıca Yılmaz Erdoğan, Bkm oyuncuları gibi ünlülerin olduğu yanısıra Gaziantep Büyük Şehir Belediyesi, Şahinbey, Şehitkamil belediyesinin yer aldığı kurumlar ve Selçuk iplik, oba makarna, öncü salça, kartal carpet gibi markaların da bulunduğu yüzlerce kurum ve markalara tasarım konusunda destek verdim.

Şuana kadar 800'den fazla firmaya logo tasarımı konusunda yardımcı oldum. Bu referanslarım SİZİN MARKANIZ ile daha da güçlenecektir.

Aşağıdaki logolardan birini seçip hemen satın alabilirsiniz.
Yada size özel çalışma için irtibat kurabilirsiniz. Tamamen size özel ve özgün çalışma fiyatı 300 TL dir
Saygılarımı sunar iyi çalışmalar dilerim

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum