Merhabalar. Maksimum 20 bin lira yatırım yaparım. Eminim ki kafası zehir gibi çalışıp yeterli parası olmayan kişiler var aranızda. Yatırım yapacağım tek alan ise internet olacaktır. Reklam pazarı, application, oyun, farklı pazarlama türleri ya da çok farklı bir iş fikri olabilir. Ben kolay ve çabuk paranın internetten kazanıldığına inanıyorum. Daha önce ufak tefek girişimlerimde oldu. Bu ilanı okuyup toplu mail yani mail pazarlama konusunda çok yüksek seviyede bilgisi olduğunu düşünen birisi var ise ayrıca o kişiden mesaj bekliyorum. Çünkü en heyecan duyduğum ve daha önce yaptığım iş o alandaydı. İnternet alanında bir iş yapmak istiyorum. Büyük bir sermayem yok. Fakat 5 kuruş harcamadan 1 sene boyunca her ay ortalama 4-5 bin lira kazanmışlığım var 2 sene önce. Ben bile bunu başardıysam bilgili arkadaşlar kim bilir neler başarabilir. İlgi alanım çok geniş. Forex, binary, kripto paralar ve borsa gibi finansal kollara da ilgim var. Sanal olan her iş aklıma yatar kısacası. Gerçekten yapmak istediği veya ortak yatırım aradığı iş hakkında çok yüksek seviyede bilgisi olan ya da daha önce yapılmayanı yapmak isteyip kazanç garantisini ufukta gören arkadaşların mesajını bekliyorum.